YRITYKSILLE PERSONOIDUT TUOTTEET JA LIIKELAHJAT

Nyt on sopiva aika tehdä lahjatilaukset yhteistyökumppaneille ja asiakkaille.

Paketoimme valmiiksi suosituimmat kynttilätuotteemme ja palvelun lähettämiseen. Kotimainen puuntuoksuinen lahja muistetaan ja ilahduttaa tuoden iloa ja valoa vuoden loppuun.
Katso tästä lahjatuotteet ja tee tilaus

Personoidut puulaatikot, muut puutuotteet sekä liikelahjat ja kuvausalustat

Laatikkokauppa on erikoistunut sisustuksellisten puulaatikoiden valmistukseen. Raaka-aineena käytämme vain kotimaista täyspuuta ja meiltä saat yksilölliset puulaatikot, mikä ikinä tarpeesi onkaan. Voit olla varma siitä, että tuote on puhdas ja tarkoituksenmukainen.

Värivalikoimaa on valmiina 20 väriä ja lisäksi voimme käsitellä tuotteet yrityksen väreissä tai logon kera joko polttomerkkauksin, laserilla tai shapluunamaalustekniikalla.

Esimerkiksi ravintoloille aterinlaatikot, leipälaatikot, tarjottimet, servettilaatikot, käyntikorttilaatikot, lasinaluslaatikot, menutelineet, liitujutut, seinälaatikot, pakkaukset, liikelahjat. Tarvittaessa käsittelemme ne sisäpuolelta elintarvikkeille suoraan sopiviksi. Myös pohjapleksit voidaan asentaa tarjottimien ja laatikoiden pohjaan suojaamaan laatikkoa haarukoiden iskuilta ja helpottamaan puhtaanapitoa. Kahvavaihtoehtoja on useita eri kokoisista kantoreijistä nahkaisiin.

Myymälöille ja liikkeille, kampaamoille ja hoitoloille tehdään esillepanoon erilaisia persoonallisia puulaatikoita, tasoja ja hyllyköitä tukemaan yritysilmettä. Lokerikot tietylle tuotteelle samoin kuin esite- ja flyeritelineet ja kynäpurkit.

Teemme myös pitopalveluille, viinituottajille, pienpanimoille sekä ruokatuottajille kuljetukseen, esillelaittoon ja säilytykseen puulaatikoita, tarvittaessa pinottavia.

Myös sisustus- ja tapahtumasuunnittelijat ovat asiakkaitamme promootiotilaisuuksista messustandeihin.

Kotimainen puutuote toimii myös muistamisessa

Henkilökunta- ja yhtestyökumppanilahjana on kotimainen käsityönä valmistettu puutuote sitä parhaimmillaan. Yritykselläsi on eettisesti ja ekologisesti kestävät arvot, työllistät Suomessa, sillä on Design from Finland ja Avainlipputunnus. Lahja, jonka varmasti ulkomaisetkin vieraat muistavat. Kaikille Laatikkokaupan tuoteryhmille on myönnetty Design from Finland ja avainlipputunnus.

Köyliössä uusissa tehdastiloissamme on tehtaanmyymälä, neuvotteluhuone ja showroom sekä pieni studio. Voimme sopia tapaamisen Köyliöön tai sitten yrityksenne tiloihin. Usein ideoiden tuotteeksi asti suunnittelua tehdään myös puhelimitse ja sähköpostilla käyttäen apuna niin videoneuvvotteluja kuin pikaviestimiäkin.

Autamme mielellämme suunnittelussa sekä pintakäsittelyn valinnassa, toisinaan edetään budjetti edellä.

Ota yhteyttä  niin tehdään teille toimiva ja brändinne mukainen tuotteisto.

Yrityksille on nyt oma verkkokauppa

Jos tiedät heti mitä haluat ja valmisvalikoimasta löytyy sopivat tuotteet, voit tehdä tilauksen yritysverkkokaupasta suoraan. Yritysverkkokaupassa maksutapana on lasku.

Yritysverkkokauppaan pääsee alla olevasta linkistä. Kirjaudu ensin käyttäjäksi valitemalla oma roolisi, oletko jälleenmyyjä vai yritysasiakas. Yrityshinnat esitetään Alv0% ja näkyvät vain kirjautuneille.

Rekisteröidy siis käyttäjäksi ja hyödynnä nopea tapa tilata tuotteita.

YRITYSVERKKOKAUPPAAN TÄSTÄ
Perinteiset kyselyt ja tarjouspyynnöt alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta, sähköpostilla tai puhelimitse.

Kirsi Pitkänen | Laatikkokauppa Carmi Oy
y-tunnus: 2343819-5

050 520 2611 | kirsi@laatikkokauppa.fi

050 462 5632 | senni@laatikkokauppa.fi

 

Yritysten yhteydenottolomake