YRITYKSILLE PERSONOIDUT TUOTTEET JA LIIKELAHJAT

Yrityksille personoidut puulaatikot, muut puutuotteet sekä liikelahjat ja kuvausalustat

Laatikkokauppa on erikoistunut sisustuksellisten puulaatikoiden valmistukseen. Raaka-aineena käytämme vain kotimaista täyspuuta ja meiltä saat yksilölliset puulaatikot, mikä ikinä tarpeesi onkaan. Voit olla varma siitä, että tuote on puhdas ja tarkoituksenmukainen.

Värivalikoimaa on valmiina 20 väriä ja lisäksi voimme käsitellä tuotteet yrityksen väreissä tai logon kera joko polttomerkkauksin, laserilla tai shapluunamaalustekniikalla.

Esimerkiksi ravintoloille aterinlaatikot, leipälaatikot, tarjottimet, servettilaatikot, käyntikorttilaatikot, lasinaluslaatikot, menutelineet, liitujutut, seinälaatikot, pakkaukset, liikelahjat. Tarvittaessa käsittelemme ne sisäpuolelta elintarvikkeille suoraan sopiviksi. Myös pohjapleksit voidaan asentaa tarjottimien ja laatikoiden pohjaan suojaamaan laatikkoa haarukoiden iskuilta ja helpottamaan puhtaanapitoa. Kahvavaihtoehtoja on useita eri kokoisista kantoreijistä nahkaisiin.

Myymälöille ja liikkeille, kampaamoille ja hoitoloille tehdään esillepanoon erilaisia persoonallisia puulaatikoita, tasoja ja hyllyköitä tukemaan yritysilmettä. Lokerikot tietylle tuotteelle samoin kuin esite- ja flyeritelineet ja kynäpurkit.

Teemme myös pitopalveluille, viinituottajille, pienpanimoille sekä ruokatuottajille kuljetukseen, esillelaittoon ja säilytykseen puulaatikoita, tarvittaessa pinottavia.

Myös sisustus- ja tapahtumasuunnittelijat ovat asiakkaitamme promootiotilaisuuksista messustandeihin.

Kotimainen puutuote toimii myös muistamisessa

Henkilökunta- ja yhtestyökumppanilahjana on kotimainen käsityönä valmistettu puutuote sitä parhaimmillaan. Yritykselläsi on eettisesti ja ekologisesti kestävät arvot, työllistät Suomessa, sillä on Design from Finland ja Avainlipputunnus. Lahja, jonka varmasi ulkomaisetkin vieraat muistavat. Kaikille Laatikkokaupan tuoteryhmille on myönnetty Design from Finland ja avainlipputunnus.

Tapanilassa Helsingissä on myymälä, jossa ideointia voidaan tehdä tuotteiden äärellä, Lohjalla sijaitsee väliaikaisissa tiloissa on maalaamo, puuverstaamme ja konttori. Usein ideoiden tuotteeksi asti suunnittelua tehdään myös puhelimitse ja sähköpostilla.

Autamme mielellämme suunnittelussa sekä pintakäsittelyn valinnassa, toisinaan edetään budjetti edellä.

Ota yhteyttä tai tule myymälään, niin tehdään teille toimiva ja brändinne mukainen tuotteisto.

Kyselyt ja tarjouspyynnöt Kirsille alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta, sähköpostilla tai puhelimitse.

Kirsi Pitkänen | Laatikkokauppa Carmi Oy
y-tunnus: 2343819-5

050 520 2611 | kirsi@laatikkokauppa.fi

 

Yritysten yhteydenottolomake