Yöpöytiin ja ja sängynpäätypenkkeihin meillä on monta kivaa ideaa, kokosimme tähän niitä muutamia. Tervetuloa inspiroitumaan ja suunnittelemaan oman näköistä makkaria.

Laatikkokauppa

Tuomaala ™ penkit tehdään mahtavasta suomalaisesta hongasta käsityönä verstaallamme. Verkkokaupassa on valmiita penkkejä, jonka lisäksi voit tilata juuri omien mittojen ja väritoivomusten mukaan oman penkkisi.

Penkit tehdään vanhan ajan mukaisesti ilman nauloja tai ruuveja ja nimi onkin tullut Itä-Suomalaisesta kylästä, jossa yrittäjän isä vietti lapsuuden kesiään ja veisteli isännän kanssa näitä tupiin.

Aloita oman penkkisi historia

Kaikki Aidot Tuomaala- penkit
yöpöytä
Yöpöytä seinälle

Puulaatikosta on moneksi, myös yöpöydäksi. Isosiskosta saat helposti yöpöydän ja sänky on korkea, siin niitä voi laittaa kaksi päälekäin vaikkapa lappeelleen.

Suuren suosion saanyt Yöpöytä on Yöduo- laatikko, jossa sisäpuoli on eri värinen kuin ukopuoli. Tästä on myös täystamminen versio. Tässä laatikossa on reijät takaseinässä joka kulmassa, josta sen voi kiinnittää suoraan seinään.

Duosta löytyy myös pienempi versio ja tamminen triangle se vasta onkin katseenvangitsija.

SUPERSUOSITUT NAHKAREMMIT, VAIN MEILTÄ

Laatikkokaupan omilla nahkaisilla hyllynkannakkeilla voit tehdä pitkän yöpöydän sängynpäätyyn tai vaikka molemmille omat. Nahkaremmejä on kahta pituutta 85cm ja 130cm ja kahta väriä, musta ja luonnonväri.

Kun mietit nahkaremmin pituutta, huomioi hyllyn leveys sekä se, laitatko siihen esimerkiksi korkean taulun jolloin pitkät remmit ovat paremmat. Pitkät hihnat näyttävät todella hyvältä isolla pinnalla ja täyttävät seinää rytmikkäästi.

Nahkaremmeillä voi tehdä myös vaatetangon makkarin kattoon tai vaikka kodinhoitohuoneeseen, johon nostetaan paidat kuivumaan.

Z- penkki on Laatikkokaupan UUTUUS. Penkki on valmistettu koivusta ja painaa aika paljon. Raamikas ja kestävä, niukkaeleinen sekä luotettettava.

Z-penkistä on saatavana myös versio, jossa on ikäänkuin hylly alatasolla. Siihen sujahtaa sängynpäädyssä kätevästi vaikkapa tyynyt.

Penkkien koot 50, 70, 100 ja 120cm. Värejä luonnonväri, musta ja valkoinen

Tutustu tarkemmin Upeaan Ztaan

Penkki kuvassa on 50cm ilman kenkähyllyä.

Yöpöytä Z penkki ja Boxboy puulaatikko