Yöpöytiin ja ja sängynpäätypenkkeihin meillä on monta kivaa ideaa, kokosimme tähän niitä muutamia. Tervetuloa inspiroitumaan ja suunnittelemaan oman näköistä makkaria.

Puulaatikosta on moneksi, myös yöpöydäksi. Isosiskosta saat helposti yöpöydän ja sänky on korkea. Meillä on myös useita valmiita ratkaisuja.

Suuren suosion saanut yöpöytä on YöDuo- laatikko, jossa sisäpuoli on eri värinen kuin ulkopuoli. Tästä on myös täystamminen sekä koivuinen versio. Tässä laatikossa on reiät takaseinässä joka kulmassa, josta sen voi kiinnittää suoraan seinään, joka pystyy tai vaakaan. CUBE ja BOX kalusteiden pohjana on käytetty BoxSerie sarjan moduuleja.

YÖPÖYDÄT
Tuomaala ™ penkit tehdään mahtavasta suomalaisesta hongasta käsityönä verstaallamme. Verkkokaupassa on valmiita penkkejä, jonka lisäksi voit tilata juuri omien mittojen ja väritoivomusten mukaan oman penkkisi.

Penkit tehdään vanhan ajan mukaisesti ilman nauloja tai ruuveja ja nimi onkin tullut Itä-Suomalaisesta kylästä, jossa yrittäjän isä vietti lapsuuden kesiään ja veisteli isännän kanssa näitä tupiin.

Aloita oman penkkisi historia

SUPERSUOSITUT NAHKAREMMIT, VAIN MEILTÄ

Laatikkokaupan omilla nahkaisilla hyllynkannakkeilla voit tehdä pitkän yöpöydän sängynpäätyyn tai vaikka molemmille omat. Nahkaisia hyllynkannakkeita on kahta pituutta 85cm ja 130cm ja kahta väriä, musta ja luonnonväri.

Kun mietit nahkaremmin pituutta, huomioi hyllyn leveys sekä se, laitatko siihen esimerkiksi korkean taulun jolloin pitkät hihnat ovat paremmat. Pitkät hihnat näyttävät todella hyvältä isolla pinnalla ja täyttävät seinää rytmikkäästi.

Nahkaremmeillä voi tehdä myös vaatetangon makkarin kattoon tai vaikka kodinhoitohuoneeseen, johon nostetaan paidat kuivumaan tai vaikka walk in -kaapiksi.

L- penkki on voi olla myös sängynpäätypenkki tai yöpöytä. Penkki valmistetaan koivusta tai tammesta. Raamikas ja kestävä ja ajaton.

L-penkistä on saatavana myös versio, jossa on hylly alatasolla. Siihen sujahtaa sängynpäädyssä kätevästi vaikkapa tyynyt.

Penkkien koot 50, 70, 100, 120, 140 tai 150 cmcm. Värejä luonnonväri, musta ja valkoinen

Tutustu tarkemmin Upeaan L penkkiin

Penkki kuvassa on 50cm ilman kenkähyllyä.

Yöpöytä ZLpenkki ja Boxboy puulaatikko

KUVIA MEILTÄ, ASIAKKAILTA JA STUDIOSTA