Verstaan muutto syyskuussa 2020

Puuverstaamme on muuttanut uusiin väliaikaisiin tiloihin Lohjalle. Verstaan pakkaaminen ja sen uudelleenrakennus aiheuttaa tuotantokatkoksen, joka kestää suurinpiirtein syyskuun puoliväliin. Tämä vaikuttaa kaikkiin toimitusaikoihin erityisesti mittatilaustuotteissa.

Ensin kakasi viikkoa pakattiin ja tällä hetkellä asennamme koneita ja raaka-aineet saadaan sisään syyskuun puoliväliin mennessä. Maalaamo on jo melkein valmis ja kunhan vain maalattavat tuotteet löytyvät koneista, alkaa sutiminen ja sitä kautta tuotteiden toimitus.

Pahoittelut kaikille, jotka ovat joutuneet odottamaan tuotteitaan turhan kauan. Äitimme ja mummomme poisnukkuminen verstaan muuton ja pakkauksen kanssa yhtäaikaa sai perheyhtiömme hetkeksi surun valtaan ja se on vaikuttanut myös yhteydenottoihin teihin asiakkaisiin päin.

Pyrimme pääsemään normaaliin työrytmiin syyskuun aikana ja toivomme, että kaikki me ja te pysymme terveinä.

Uusi väliaikainen verstaamme sijaitsee Lohjalla osoitteessa Pailantie 14, 08700 Lohja

Tapanilan myymälämme palvelee teitä normaalisti ja muuton aikana iso osa tuotteista siirretään myymälään ja sitä kautta pyöritämme myös verkkokauppatilauksia. Toivomme kaikilta asiakkailtamme ymmärrystä tässä poikkeuksellisessa tilanteessa.

Yhteydenotot:

Yritystilaukset: kirsi@laatikkokauppa.fi

Mittatilaukset: pia@laatikkokauppa.fi

Myymälävalikoima ja verkkokauppatilaukset: senni@laatikkokauppa.fi

 

Muuttoterveisin

Kirsi Pitkänen, yrittäjä Laatikkokaupasta