eteisen penkki

Z penkki – puupenkki moneen käyttöön. Tilaa tästä oma koko ja väri

220,00 490,00  sis. alv

Penkit valmistetaan tilaustyönä.

Z penkki on raamikas, vahva, hillitty, tukeva, kaunis, toimiva, monikäyttöinen, ekologinen, moderni, kestävä ja ennenkaikkea penkki istumiseen.

Penkki on muotoilultaan ja kooltaan suunniteltu siten, että se on mahdollista sijoittaa mm eteiseen, sängynpäätyyn, sohväpöydäksi, sivupöydäksi, ruokapöydän äärelle, kukkapenkiksi, yöpöydäksi, tv-tasoksi.

Penkin suunnittelusta ja valmistuksesta vastaa oma puuseppämme ja penkit valmistetaan tilauksesta omassa verstaassamme.

Penkkien mallit on nähtävillä myymälässämme Tapanilassa. Penkistä on myös Z-penkki, jossa tila kengille. Se toimii myös hyvin sängynpäädyssä vaikkapa tyynyille tai jos jopa walk in-closet, niin sinne keskelle tämä..

Penkin alle mahtuu laatikkomallistostamme mm Isoveli ja Pikkusisko, joiden avulla saat tehtyä tästä toimivan säilytysratkaisun.

Penkkien korkeus on 44cm ja syvyys 27cm, pituusvaihtoehtoja on 50, 70, 100, 120, 140 ja 150

Penkki toimitetaan koottuna eikä sitä saa purettua osiin. Täyspuiset penkit painavat paljon ja niille on toimitusehdoissa saatavilla vain huonelujen kotiintoimitus tai nouto myymälästä tai verstaalta.

Tilaustuotteidemme toimitusaika on 2-3 viikkoa.

Poista

Z penkki on valmistettu kotimaisesta koivusta . Penkki on käsitelty luonnonmukaisella öljyvahalla, joka hylkii vettä ja likaa sekä saa puun todellisen kuvion ja luonteen kauniisti esiin. Väreinä luonnonväri, kuultovalkoinen tai musta. Vaihtoehtona myös kirkas lakattu penkki.

Lisätiedot
Paino 25 kg
väri

kirkas lakattu, Kuultovalkoinen öljyvaha, Musta öljyvaha, väritön öljyvaha

koko

100cm ilman kenkähyllyä, 100cm kenkähyllyllä, 120cm ilman kenkähyllyä, 120cm kenkähyllyllä, 140cm ilman kenkähyllyä, 140cm kenkähyllyllä, 150cm ilman kenkähyllyä, 150cm kenkähyllyllä, 50cm ilman kenkähyllyä, 50cm kenkähyllyllä, 70cm ilman kenkähyllyä, 70cm kenkähyllyllä