YÖDUO, kaksivärinen yöpöytä

59,00 100,00  sis. alv

YÖDUO , kaksivärinen yöpöytäuutuus Laatikkokaupalta. Laatikko on keveä ja eleetön ja ajaa asian, johon se on suunniteltu. Pöydälle mahtuu sopivasti pieni valaisin ja esimerkiksi vesilasi ja puhelin. Toiselle tasolle voi asetella vaikkapa kirjoja tai kuulokkeet. Yöpöydän koko on ulkomitat: korkeus 35 cm, leveys 25cm ja syvyys 20cm sisämitat korkeus 33cm, leveys 23cm ja syvyys 19cm.

Kotimaista mäntyä lähimetsistä, valmistettu ja maalattu käsityönä Suomessa.

Poista

Yöduo on kevytrakenteinen yöpöytä, joka ruuvataan seinään kiinni joko vaakaan tai pystyyn. Seinäkiinnitysruuvit valitaan seinämateriaalin mukaan. Yöduossa on reijät valmiina. Mäntyä, maalattu ja lakattu. Valmistettu käsityönä Suomessa.

Lisätiedot
Paino1 kg
vari

ulkoa keskiruskea/sisältä musta, Ulkoa kuultava takorauta/sisältä takorauta maali, Ulkoa kuultava takorauta/sisältä valkoinen maali, Ulkoa kuultovalkoinen/sisältä musta maali, Ulkoa kuultovalkoinen/sisältä takorauta maali, Ulkoa musta maali/sisältä kuultovalkoinen, ulkoa musta/sisältä keskiruskea, Ulkoa takorauta maali/sisältä kuultovalkoinen, Ulkoa valkoinen maali/sisältä kuultava takorauta

maara

1 kpl, pari