Tuomaala penkki, tilaa tästä mittatilaustuote, katso tästä kaikki koot, hinnat ja värit

145,00329,00 sis. alv

Tuomaala Vanhan ajan puinen penkki tai jakkara. Nimi on tullut suunnittelijan lapsuudenviettopaikasta, Tuomaala- nimisen kylän tuvasta, jossa emäntä käytti erikokoisia jakkaroita ja penkkejä eri tarpeisiin arkiaskareissaan. Isännät näitä veisteli iltapuhteeksi tuvassa ja oppi ja malli näin siirtyy eteenpäin.

Laatikkokauppa valmistaa näitä penkkejä vahvasta suomalaisesta hongasta vanhan mallin mukaan tehdyt penkit. Penkissä ei ole ruuveja eikä nauloja. Kaikki penkit numeroidaan ja nyt mennään 700 sarjassa (syyskuu 2019)

Penkki on tilaustuote, jonka valmistusaika on n 2-3 viikkoa ja toimituspäivät päälle. Jos haluat penkin nopeasti, selaa, josko sopiva löytyy valmiista penkeistä.

Tilauksen yhteydessä saat suunnitella oman toivepenkkisi.

Minkä syvyinen istumaosa?

Minkä korkuinen?

Väri valitaan valikosta, samoin istumaosan pituus. Värikartat löydät myös kuvista.

Tuomaala penkit on tarkoitettu kuiviin sisätiloihin, kosteaan tilaan suosittelemme öljyvahavärikarttaa.

Tuotteen tarkemmasta kuvauksesta löydät ohjeet tilauksen tekemiseen.

Petsivärit, joiden lisäksi penkkiin tulee oksalakka, puuöljyä ja kiillotusvaha.

 

Laatikkokaupan petsivärit

 

Valkoiset maalatut, vanhennettu valkoinen ja maalattu puhtaanvalkoinen, oksalakka, pohjamaalaus ja maali sekä mahdollisesti vahaus. Maalatut vain sisäkäyttöön, ei kosteisiin tiloihin.

Kuultavat öljyvahavärit, tämän lisäksi tulee oksalakka, joka on aina tarpeellinen sekä kiillotusvahaa tai lisäöljy, mikäli penkki tulee kosteaan tilaan.

Kaksiväriset penkit tilataan Tuomaala Duo- tuotteesta

Aloita oman penkkisi historia.

Poista

Kuvaus

Tuomaala puinen penkki

Penkin valmistus etenee seuraavasti:

Etsitään lankkupinosta sopivan levyinen lankku jakkaraa tai penkkiä varten jonka haluat, maximisyvyys on n. 30 cm ja minimi n.17 cm.

Korkeuden saat valita itse, sillä penkki tehdään juuri sinulle. Kirjoita korkeustoiveesi tilauksen loppuvaiheessa kassalla ilmestyvään lisätieto-kenttään.

Yleinen istumakorkeus on 44cm ja jos muuta toivetta ei ole, tuo on korkeus johon se tehdään. Korkeus max 49cm. Tätä korkeammat penkit, tilauspyyntö yhteydenottolomakkeen kautta. Matalat jakkarat on yleensä n. 25 cm korkeita ja stepperit taas n 30cm.

Otathan huomioon, että penkki jalkoineen on n 5-7 cm leveämpi kuin istuinosa. Esimerkiksi kun penkin koko on 100cm, penkki vie lattialta n 105-107cm. Jakkarassa ja stepperissä tämä ei niin paljon vaikuta, koska ovat matalia.

Jos haluat jonkin muun värin, ota yhteyttä. Väri on aina yksilöllinen, sillä puulankun rakenne, sydänpuun osuus ja kuviot mm oksat vaikuttaa luonnollisesti sen ulkönäköön.

Kirsi saattaa kysellä lisätietoja, jos kysyttävää ilmenee.

Lisätiedot
Väri

, , , , , , , , , , , , ,

Koko

100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm, 150cm, 160cm, 170cm, 180cm, 30cm 60cm korkea, 40cm, 50cm, 60cm, 70cm, 80cm, 90cm