Tuomaala penkki, puupenkki saunaan tai kylpyhuoneeseen- tilaa tästä mittatilaustuote

145,00 259,00  sis. alv

Puupenkki saunaan tai kylpyhuoneeseen. Tuomaala Vanhan ajan puupenkki on nyt saatavilla myös saunaan soveltuvana. Nimi on tullut suunnittelijan lapsuudenviettopaikasta, Tuomaala- nimisen kylän tuvasta, jossa emäntä käytti erikokoisia jakkaroita ja penkkejä eri tarpeisiin arkiaskareissaan. Isännät näitä veisteli iltapuhteeksi tuvassa ja oppi ja malli näin siirtyy eteenpäin.

Laatikkokauppa valmistaa näitä penkkejä vahvasta suomalaisesta hongasta vanhan mallin ja käsityöperinteen mukaan tehdyt. Penkissä ei ole ruuveja eikä nauloja. Kaikki penkit numeroidaan ja nyt mennään 900 sarjassa (kesäkuu 2020)

Väri valitaan valikosta, samoin istumaosan pituus. Värimallit löydät myös kuvista.

Puupenkki saunaan tai kylpyhuoneeseen Tuomaala penkkisarjassa on käsitelty Tikkurilan Supi saunavahalla joka soveltuu mainiosti näihin.

puupenkki saunaan, värit

Jatkossa penkkiä voi huoltaa joko värittömällä tai värillisella Supi saunavahalla.

Aloita oman penkkisi historia.

Mittatilauspenkkien toimitusaika on 2-3 viikkoa.

 

Poista

Kuvaus

Tuomaala puinen penkki

Penkin valmistus etenee seuraavasti:

Etsitään lankkupinosta sopivan levyinen lankku jakkaraa tai penkkiä varten jonka haluat, maximisyvyys on n. 30 cm ja minimi n.17 cm.

Yleinen istumakorkeus on 44cm ja jos muuta toivetta ei ole, tuo on korkeus johon se tehdään. Korkeus max 49cm. Tätä korkeammat penkit, tilauspyyntö yhteydenottolomakkeen kautta. Stepperin korkeus on n 30cm.

Otathan huomioon, että penkki jalkoineen on n 2-7 cm leveämpi kuin istuinosa. Esimerkiksi kun penkin koko on 100cm, penkki vie lattialta n 105-107cm. Jakkarassa ja stepperissä tämä ei niin paljon vaikuta, koska ovat matalia.

Lisätiedot
Paino Ei saatavilla/-tietoa
väri

Harmaa, Musta, Valkoinen

koko

100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm, 40cm, 50cm, 60cm, 70cm, 80cm, 90cm, Step P50xK30xS25