Tuomaala penkki, tilaa tästä mittatilaustuote, katso tästä kaikki koot, hinnat ja värit

135,00 289,00  sis. alv

Tuomaala Vanhan ajan puinen penkki. Nimi on tullut suunnittelijan lapsuudenviettopaikasta, Tuomaala- nimisen kylän tuvasta, jossa emäntä käytti erikokoisia jakkaroita ja penkkejä eri tarpeisiin arkiaskareissaan. Isännät näitä veisteli iltapuhteeksi tuvassa ja oppi ja malli näin siirtyy eteenpäin.

Laatikkokauppa valmistaa näitä penkkejä vahvasta suomalaisesta hongasta vanhan mallin ja käsityöperinteen mukaan tehdyt. Penkissä ei ole ruuveja eikä nauloja. Kaikki penkit numeroidaan ja nyt mennään 900 sarjassa (kesäkuu 2020)

Mittatilauspenkkien toimitusaika on 2-3 viikkoa.

 

Jos haluat penkin nopeasti, selaa, josko sopiva löytyy valmiista penkeistä.

Tilauksen yhteydessä saat suunnitella oman toivepenkkisi.

Minkä syvyinen istumaosa?

Minkä korkuinen?

Väri valitaan valikosta, samoin istumaosan pituus. Värikartat löydät myös kuvista.

Tuomaala penkit on tarkoitettu kuiviin sisätiloihin, kosteaan tilaan suosittelemme joko öljyvahakarttaa tai mielummin penkkiä saunaan ja kylpyhuoneeseen.

Tuotteen tarkemmasta kuvauksesta löydät ohjeet tilauksen tekemiseen.

Petsivärit, joiden lisäksi penkkiin tulee oksalakka, puuöljyä ja kiillotusvaha.

 

 

Valkoiset maalatut, vanhennettu valkoinen ja maalattu puhtaanvalkoinen, oksalakka, pohjamaalaus ja maali sekä mahdollisesti vahaus. Maalatut vain sisäkäyttöön, ei kosteisiin tiloihin.

Kuultavat öljyvahavärit, tämän lisäksi tulee oksalakka, joka on aina tarpeellinen sekä kiillotusvahaa tai lisäöljy, mikäli penkki tulee kosteaan tilaan.

Aloita oman penkkisi historia.

Poista

Kuvaus

Tuomaala puinen penkki

Penkin valmistus etenee seuraavasti:

Etsitään lankkupinosta sopivan levyinen lankku jakkaraa tai penkkiä varten.

Korkeuden saat valita itse, sillä penkki tehdään juuri sinulle. Kirjoita korkeustoiveesi tilauksen loppuvaiheessa kassalla ilmestyvään lisätieto-kenttään.

Yleinen istumakorkeus on 44cm ja jos muuta toivetta ei ole, tuo on korkeus johon se tehdään. Korkeus max 49cm. Tätä korkeammat penkit, tilauspyyntö yhteydenottolomakkeen kautta. Matalat jakkarat on yleensä n. 25 cm korkeita ja stepperit taas n 30cm.

Otathan huomioon, että penkki jalkoineen on n 5-7 cm leveämpi kuin istuinosa. Esimerkiksi kun penkin koko on 100cm, penkki vie lattialta n 105-107cm. Jakkarassa ja stepperissä tämä ei niin paljon vaikuta, koska ovat matalia.

Väri on aina yksilöllinen, sillä puulankun rakenne, sydänpuun osuus ja kuviot mm oksat vaikuttaa luonnollisesti sen ulkönäköön.

Kirsi saattaa kysellä lisätietoja, jos kysyttävää ilmenee.

Lisätiedot
Paino Ei saatavilla/-tietoa
väri

Antiikkitammi öljyvaha, Harmaatammi, Kelonharmaa öljyvaha, Kuultovalkoinen öljyvaha, Maalattu valkoinen, Musta öljyvaha, Mustanharmaa, Pähkinä, Tammi, Tumma mahonki, Tummanharmaa, Tummanharmaa öljyvaha, Tummatammi, Vaaleatammi, Vanhennettu valkoinen

koko

100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm, 150cm, 160cm, 170cm, 180cm, 30cm, 30cm 60cm korkea, 40cm, 50cm, 60cm, 70cm, 80cm, 90cm