Tuomaala penkit ulkokäyttöön kaikki värit

Tuomaala penkki, puupenkki ulkokäyttöön. Tilaa tästä mittatilaustuote.

149,00 259,00  sis. alv

Tuomaala Vanhan ajan puinen penkki. Nimi on tullut suunnittelijan lapsuudenviettopaikasta, Tuomaala- nimisen kylän tuvasta, jossa emäntä käytti erikokoisia jakkaroita ja penkkejä eri tarpeisiin arkiaskareissaan. Isännät näitä veisteli iltapuhteeksi tuvassa ja oppi ja malli näin siirtyy eteenpäin.

Laatikkokauppa valmistaa näitä penkkejä vahvasta suomalaisesta hongasta vanhan mallin ja käsityöperinteen mukaan tehdyt. Penkissä ei ole ruuveja eikä nauloja. Kaikki penkit numeroidaan.

Penkki on tilaustuote, jonka valmistusaika on n 2-3 viikkoa ja toimituspäivät päälle. Jos haluat penkin nopeasti, selaa, josko sopiva löytyy valmiista penkeistä.

Ulkokäyttöön valmistetut penkit on tarkoitettu vain ulos. Penkit on käsitelty aineella, joka hylkii vettä sekä ehkäisee sään aiheuttamaa halkeilua. Puiset penkit ulkona tulee huoltaa öljyllä vuosittain. Tähän soveltuu esimerkiksi Tikkurilan Valtti Aqua puuöljy, väritön tai sävytetty. Säilytä penkki siinä tilassa ja lämpötilassa johon se viedään. Siihen se asettuu. Talvisäilö mieluiten kuivassa ja katetussa ulkoilmassa, ulkovarastossa tai katoksessa.

Väri valitaan valikosta, samoin istumaosan pituus. Värimallit löydät myös kuvista.

Poista

Kuvaus

Tuomaala puinen penkki ulkokäyttöön.

Penkkien vakiokorkeus on 44 cm ja syvyys n. 25 cm

Erikoismitoista pyydämme ottamaan yhteyttä yhteydenottolomakkeen kautta.

Otathan huomioon, että penkki jalkoineen on n 3-7 cm leveämpi kuin istuinosa. Esimerkiksi kun penkin koko on 100cm, penkki vie lattialta n 105-107cm.

Lisätiedot
Paino Ei saatavilla/-tietoa
koko

100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 30cm, 30cm 60cm korkea, 40cm, 50cm, 60cm, 70cm, 80cm, 90cm

väri

Juuri/musta, Kaarna/Ruskea, Latvus/Punertava ruskea, Ydin/luonnonväri