Tuomaala penkki Duo, tilaa tästä mittatilauspenkki, katso tästä kaikki koot, hinnat ja värit

155,00339,00 sis. alv

Aito Tuomaala- sarjan numeroitu penkki uudessa Duo värityksessä. Jokainen penkki tehdään vanhaan tapaan ja niissä ei ole ruuveja eikä nauloja. Duo on kaksivärinen sisustuksen täydentäjä, käyttöesine joka kestää aikaa. Valitse oma väriparisi ja aloita oman penkkisi historia.

Penkin valmistus kestää n 2-3 viikkoa, joskus vähemmän. Jokainen penkki on yksilö ja voit toivoa siihen korkeutta. Jos mitään mainintaa korkeudesta ei tilauksella ole, penkki tehdään 44 cm korkeaksi. Muutoin valitse vain leveys, penkin jalkojen väri ja penkin istuimen väri.

Penkki käsitellään ympäristöystävällisellä leluluokituksenkin saaneella huonekaluvahalla, jossa on silkinhimmeä pinta. Jatkossa penkkiä huolletaan samalla vahalla.

Poista

Kuvaus

Oma jakkara tai penkki, kaksivärinen vahattu Duo. Aito ja numeroitu.

Penkin ja jakkaran valmistus etenee seuraavasti:

Etsitään lankkupinosta sopivan levyinen lankku jakkaraa tai penkkiä varten jonka haluat, maximisyvyys on n. 27-28 cm ja minimi n.17 cm. Leveys tulee lankun leveydestä, ja saatavuus vaihtelee hieman varsinkin leveimmissä ja pitkissä penkeissä. Mitat ovat siis aina noin mittoja.

Korkeuden saat valita itse, sillä penkki tehdään juuri sinulle.

Yleinen istumakorkeus on 44cm ja jos muuta toivetta ei ole, tuo on korkeus johon se tehdään. Korkeus max 49cm. Tätä korkeammat penkit, tilauspyyntö yhteydenottolomakkeen kautta. Matalat pienet jakkarat on yleensä n. 25 cm korkeita ja stepperit taas n 30cm.

Otathan huomioon, että penkki jalkoineen on n 5-7 cm leveämpi kuin istuinosa. Esimerkiksi kun penkin koko on 100cm, penkki vie lattialta n 105-107cm.

Jos haluat jonkin muun värin, ota yhteyttä. Väri on aina yksilöllinen, sillä puulankun rakenne, sydänpuun osuus ja kuviot mm oksat vaikuttaa luonnollisesti sen ulkönäköön.

Kauppias saattaa kysellä lisätietoja, jotta penkistä tulee juuri sellainen jonka haluat.

 

Lisätiedot
Paino 2 kg
Duo istuin

Hiili, Kaarna, Muskotti, Tuohi, Vanilja

Duo jalat

Hiili, Kaarna, Muskotti, Tuohi, Vanilja

Koko

100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm, 150cm, 160cm, 170cm, 180cm, 40cm, 50cm, 60cm, 70cm, 80cm, 90cm