Tuomaala baarituoli jossa välipuut alhaalla jalkoja varten. Tilaustuote

270,00295,00 sis. alv

Tuomaala baarituoli, baarijakkara, jossa jalkoja varten on alhaalla jokaisella sivulla välipuut.  Voit esittää toiveen baarituolin korkeudesta ja sen istuinosan leveydestä. Kauhean pieni istuinosaltaan se ei voi olla, sillä jakkarassa on neljä jalkaa ja puutakin siihen pitaan olisi hyvä jäädä. Minimimitta n 25 cm. Ei ruuveja, ei nauloja.

 

Tilaustuote, jonka valmistus- ja toimitusaika on n 2-3 viikkoa.

 

Tilauksen yhteydessä saat suunnitella oman toivepenkkisi. Tätä varten tarvitaan tietoja.

Minkä korkuinen? Mihin aiot sen sijoittaa, saunaan, ulos vai sisälle kuivaan tilaan (pintakäsittelyt tehdään kohteen mukaan).

 

Tuotteen lisätiedoista löydät lisäohjeet tilauksen tekemiseen.

 

Poista

Tuotetunnus (SKU) 435 Osasto Avainsanat , ,

Kuvaus

Penkin tilaus ja valmistus etenee seuraavasti:

 

Päätä minkä korkuisen, minkä värisen ja minkä syvyisen baarituolin haluat. Väri valitaan valikosta, muut tiedot tilauksen yhteydessä lisätietoihin. Jos haluat useamman ja tilaat ne yhdellä kertaa, ne valmistetaan samasta lankusta kaikki.

 

Etsitään lankkupinosta sopivan levyinen lankku baarituoleja varten jonka haluat, maximi syvyys on n 28 cm ja minimi n 23cm. Baarituolit tehdään suurinpiirtein neliön muotoon.

 

Korkeuden saat valita itse, sillä penkki tehdään juuri sinulle.

Baarituolien korkeus vaihtelee 60-80 cm välillä.

 

Otathan huomioon, että baarituoli jalkoineen on n 7-10 cm leveämpi kuin istuinosa.

 

Väri on aina yksilöllinen, sillä puulankun rakenne, sydänpuun osuus ja kuviot mm oksat vaikuttaa luonnollisesti sen ulkönäköön.

 

Penkkitilauksissa lähetämme aina kuvan valmiista ennen toimitusta, joten kerrothan yhteystietosi. Näin varmistutaan, että se on se mitä tilasit. Muutenkin kauppias saattaa kysellä lisätietoja, jotta penkistä tulee juuri sellainen jonka haluat.

 

Penkki käsitellään joko spriipetsillä, vahalla tai maalilla, oksat oksalakataan, Petsattu penkki öljytään kahteen kertaan ja lisäksi ne kiillotusvahataan. Jos penkki tulee kosteaan tilaan, saunaan tai kylpyhuoneeseen, se on hyvä kertoa, jotta osataan laittaa siihen enemmän öljyä. Ulkokäyttöön penkit voidaan käsitellä petsivärikartan mukaan ja käsitellä homeen- ja sinistymisenestoaineilla. Jatkossa näitä huolletaan öljyämällä niitä.

Penkkien värikartat kuvissa.

Saat penkin mukana tarkemmat hoito-ohjeet.