TRIO – puulaatikosto

36,00 65,00  sis. alv

TRIO puulaatikosto on väriä – symmetriaa ja harmoniaa. Trio on seinälle laitettava sisustuselementti, johon voit laittaa koriste-esineitä, valokuviua, kasveja tai esimerkiksi lasten legoautot.

Trio on tilattavissa kahdeksassa eri värissä. Tässä tuotteessa on laatikoston tuotteet tilattavissa yksittäin. Laatikostossa on kolme kokoa, joista voit valita ja ne voi asetella seinälle miten kukin itse haluaa. Kurkkaa tuotekuvista ideoita asetteluun ja ideoi oma kokonaisuutesi.

Jos kuitenkin haluat esimerkiksi mallikuvien tavoin kolmen setin, ne voit tilata täältä setteinä.

Laatikoiden syvyys ja korkeus on kaiksissa sama. Syvyys on 19 cm ja korkeus 20 cm (ulkomitta)

Laatikoiden leveys vaihtelee ja ne ovat 20 cm / 35 cm / 60 cm (ulkomitta)

Materiaalina 12mm kotimainen mänty. Kaikissa laatikoissa on reijät ruuvikiinnitystä varten. Ruuvit tai naulat tulee valita seinämateriaalin mukaan.

Vinkki: asettele laatikot jollekin levylle ja kiinnitä ne siihen. Sitten kiinnitä levy seinään. Näin selviät neljälle kiinnitysreijällä seinäpintaan.  Voit tiedustella meiltä myös valmiiksi maalattuja levyjä.

 

Poista

Trio puulaatikosto mittakuva ja sommittelu idea

TRIO puulaatikosto on kevään upea uutuutemme!

TRIO on kolme puulaatikkoa sekä kolme sisustuksellisesta määrettä, väri, symmetria ja harmonia.

Ajatus tuotteeseen lähti jälleen omasta tarpeesta ja seinämaalien sävyistä. Omia seiniämme on maalattu Trion sävyissä Rustan seinämaaleilla. Kalustemaalit olisivat toki kestävämpi vaihtoehto, mutta annettiin mennä, koska me voidaan. Ihania näistä tuli! Kaivattiin siis puulaatikostoon himmeää utuista pintaa. Sisustuslaatikko on Trio pääasiassa, kulutusta ei pinta niin kestä. Paransimme kestävyyttä kuitenkin kerroksella väritöntä lakkaa. Maalikerroksia on puulaatikostossa kaksi.

Symmetriaa on ajateltu myös kokoja suunnitellessa.

Kiinnittämisen helpottamiseksi sujautamme pakettiin kolme kpl 5 cm puupalikoita, joiden avulla on helppo kiinnittää puulaatikosto symmetriaan seinälle.

Käsittelemättöminä on Trio puulaatikosto myös mahdollista tilata, mikäli kotona on purkinpohjalle seinämaalia jäänyt.

Trioa myydään kolmen kokonaisuutena ja myös yksittäin.

Lisätiedot
Väri

Concrete, Lakritsi, Linen, Morning Haze, Nougat, Sand, Soft Feather, Soft Harmony, Puuvalmis

Koko

L20xK20xS19, L35xK20xS19, L60xK20xS19

Saatat myös pitää...