Ale!
Terde kalusteet ja kesäterassi Laatikkokauppa

TERDE Pitkä ulkopenkki 120

170,00 210,00  sis. alv

TERDE™ on uusi ulkokalustesarjamme, selkeä muotoilu ja valmistustapa tekevät tästä katseita, aikaa ja sääolosuhteita kestävän kokonaisuuden terassille, parvekkeelle, katetulle tai avoimelle.

TERDE™ 120 on sarjan pitkä penkkikoko. Tämä soveltuu hienosti käyntitilan penkiksi tai ruokapöydän äärelle tai asettele terassille ilta-aurinkoon ja nauti.

Penkit on valmistettu kotimaisesta lämpökäsitellystä männystä. Musta on käsitelty mustalla kuullotteella ja ruskea on käsittelemätön. Jatkossa Terde™ penkkejä huolletaan puu- tai kalusteöljyllä, esimerkiksi Tikkurilan Valtti puuöljy.
Tuotteet toimitetaan siten, että saadaan kohtuullisen särmikäs paketti välttääksemme kolhuja, penkit ovat aika painavia. Molemmat jalat on valmiiksi kasattu. Nosta jalat pystyasentoon ja asettele istuinosan laudat paikoilleen. Pujota tanko ja kierrä siipimutteri kiinni. Helppo homma. Näin voit myös helposti öljytetessäsi toimia.

Tuotteet on valmistettu Lunawood lämpöpuusta.

Puun lämpömodifiointi parantaa puun ominaisuuksia parantaen näin sen käyttömahdollisuuksia. Lämpölkäsittelyn ansiosta puu sään- ja lahonkestävyys sekä mitta- ja muotopysyvyys paranevat olennaisesti. Suomalaiset puulajit muuntuvat kestäviksi ja stabiileiksi tuotteiksi, jotka ovat ympäristöystävällinen valinta  rakentamisen moniin käyttökohteisiin. Täysin myrkytön lämpökäsitelty puu on erinomainen valinta ekologiseen ja terveelliseen rakentamiseen.

 

Sataavilla myös TERDE™ 120 pitkä penkki sekä TERDE™ 45, pikkupenkki

(kuvan tyyny ei ole meillä myynnissä vaan on kuvausrekvisiittaa)

v

Poista

Tuotetunnus (SKU) Terdepitkä Osastot , Avainsanat , , , ,

120 on TERDE™ sarjan pitkä penkki, joka toimii sekä pöytänä, että istuimena. Väreinä on valittavissa musta ja ruskea.

Valmistettu kotimaisesta lämpökäsitellystä männystä käsityönä Suomessa. Toimitusaika on n 1 viikko

Loungen koko on 120×28,5xkorkeus45

Vain ulkokäyttöön

Lisätiedot
Paino 25 kg
Väri

Ruskea, Musta