Ale!
Terde Lounge ulkokauluste 60x60c30 musta ja ruskea, Laatikkokauppa

TERDE Lounge, matala penkki tai pöytä

150,00 190,00  sis. alv

TERDE™ on uusi ulkokalustesarjamme, selkeä muotoilu ja valmistustapa tekevät tästä katseita, aikaa ja sääolosuhteita kestävän kokonaisuuden terassille, parvekkeelle, katetulle tai avoimelle.

TERDE™ Lounge on sarjan matalin koko. Näitä yhdistelemällä ja lisäämällä tyynyjä ja vilttejä saa mukavan sohvan ja sohvapöydän.
Penkit on valmistettu kotimaisesta lämpökäsitellystä männystä. Musta on käsitelty mustalla kuullotteella ja ruskea on käsittelemätön. Jatkossa Terde™ penkkejä huolletaan puu- tai kalusteöljyllä, esimerkiksi Tikkurilan Valtti puuöljy.
Tuotteet toimitetaan siten, että saadaan kohtuullisen särmikäs paketti välttääksemme kolhuja, penkit ovat aika painavia. Molemmat jalat on valmiiksi kasattu. Nosta jalat pystyasentoon ja asettele istuinosan laudat paikoilleen. Pujota tanko ja kierrä siipimutteri kiinni. Helppo homma. Näin voit myös helposti öljytetessäsi toimia.

Tuotteet on valmistettu Lunawood lämpöpuusta.

Puun lämpömodifiointi parantaa puun ominaisuuksia parantaen näin sen käyttömahdollisuuksia. Lämpölkäsittelyn ansiosta puu sään- ja lahonkestävyys sekä mitta- ja muotopysyvyys paranevat olennaisesti. Suomalaiset puulajit muuntuvat kestäviksi ja stabiileiksi tuotteiksi, jotka ovat ympäristöystävällinen valinta  rakentamisen moniin käyttökohteisiin. Täysin myrkytön lämpökäsitelty puu on erinomainen valinta ekologiseen ja terveelliseen rakentamiseen.

 

Sataavilla myös TERDE™ 120 pitkä penkki sekä TERDE™ 45, pikkupenkki

(kuvan tyyny ei ole meillä myynnissä vaan on kuvausrekvisiittaa)

Poista

Tuotetunnus (SKU) Terdelounge Osastot , Avainsanat , , , ,

Lounge on TERDE™ sarjan matala penkki, joka toimii sekä pöytänä, että istuimena. Väreinä on valittavissa musta ja ruskea

Loungen koko on 60x60xkorkeus30

Vain ulkokäyttöön

Lisätiedot
Paino 25 kg
Väri

Ruskea, Musta