Ale!

Tammi BoxSerie moduulit POISTO

114,00 220,00  sis. alv.

Moduulihyllystö Tammi BoxSerie ™ –  on kokoelma eri kokoisia täyspuisia moduuleita jonka voi rakentaa mieleiseksi. Sarjalla on avainlipputunnus ja Design from Finland merkki. Värinä on luonnollinen tammi.

Moduuleihin on saatavana omantuotantomme kalustejalat. Jalat on helppo kiinnittää itse asennuslaippojen avulla.

Pyöreät kalustejalat voit tilata täältä: Kalustejalat

Muut kalustejalat löydät täältä: Kalustejalat tammea Tolppa POISTO

BoxSerie moduulit poistuvat valikoimasta.

 

Poista

Tuotetunnus (SKU) tammiboxerie Osastot , Avainsanat , , , , ,

Kuvaus

Moduulihyllystö Tammi BoxSerien osat, moduulit on käsityönä valmistettu kestävällä liitoksella.

Voit tarpeen mukaan siirrellä osia ja ottaa käyttöön vaikkapa varapöydäksi tai istuimeksi.

Moduulihyllystö Tammi BoxSerien matka valmistajalta kotiin on lyhyt. Moduulihyllystön moduulit valmistetaan eurooppalaisesta sertifioidusta tammesta verstaallamme ja ne käsitellään sivellen värittömällä kalustelakalla.

Tammi Boxserie on tehty mahdollisimman ekologiseksi vaihtoehdoksi, jonka käyttöikä on pitkä ja se muuntuu elämän mukana eri käyttötarpeisiin.

Tammi Boxerien moduulit, sisustuskuutiot ovat irrallisia yksiköitä ja kootaan pinoamalla ne päällekkäin. Silikonitassuilla niihin saadaan liukumattomuutta halutessa. Moduulit ovat hyvin painavia, joten ne pysyvät päällekkäin muutenkin.

 

 

 

 

 

Lisätiedot
Paino 5 kg (kilogramma)
Mitat 40 × 40 × 40 cm (senttimetri)
Koko

syvyys 20cm x korkeus 20cm x leveys 20 cm, syvyys 20cm x korkeus 20cm x leveys 80cm seinälle +laatikko, syvyys 30cm x korkeus 30cm x leveys 30cm, syvyys 30cm x korkeus 40cm x leveys 40cm, syvyys 30cm x korkeus 40cm x leveys 80cm, syvyys 40cm x korkeus 30cm x leveys 40cm, syvyys 40cm x korkeus 40cm x leveys 40cm, syvyys 40cm x korkeus 40cm x leveys 80cm