Tammi Boxserie moduulihyllystö, Mittatilaustuote

79,00 189,00  sis. alv

Moduulihyllystö Tammi Boxserie ™ –  on kokoelma eri kokoisia täyspuisia moduuleita jonka voi rakentaa mieleiseksi. Sarjalla on avainlipputunnus ja Design from Finland merkki. Moduulihyllystön moduuleihin on valittavissa syvyydet 30 ja 40cm riippuen siitä mitä aiot niissä säilyttää ja syvyyksiä yhdistelemällä saat hyvinkin mielenkiintoisen kokonaisuuden. Värinä on luonnollinen tammi.

Tammi Boxserien moduulien valmistus kestää n 2-3 viikkoa. Tämä on mittatilaustuote, joka valmistetaan tilausten mukaan.

Mikäli haluat Boxserie moduulihyllystön moduulit muun kokoisena, ole yhteydessä meihin. Lue lisää.

Lataa tästä esite ja hinnasto: Boxserie_hyllykkö_Laatikkokauppa_esite ja hinnasto 2020

Tuotekuvissa olevien kokopiirrosten mukaan on helppo suunnitella oma kokonaisuus. Piirrokset löytyvät myös hinnastosta.

Tuotteeseen saa haluttaessa jalat joko integroituna valmistusvaiheessa tai jälkiasennettavat jalat joko suoralla tai vinolla asennuksella. Muista lisätä jalat ostoskoriin (eri tuote), jos ne haluat asennettuna valmiiksi.

Vinkki: 40x40x40cm Tammi Boxserie laatikolla ja jaloilla on täydellinen sivupöytä olohuoneeseen.

Tuote on saatavilla myös mäntyisenä eri väreissä.

Poista

Kuvaus

Moduulihyllystö Tammi Boxserien osat, moduulit on käsityönä valmistettu liitoksella ja se kestää myös myynti- ja messukalusteena sekä arkikäytössä kotona ja konttorissa. Voit tarpeen mukaan siirrellä osia ja ottaa käyttöön vaikkapa varapöydäksi tai istuimeksi. Moduulihyllystö Tammi Boxserien matka valmistajalta kotiin on lyhyt. Moduulihyllystön moduulit valmistetaan eurooppalaisesta sertifioidusta tammesta ja ne käsitellään verstaallamme sivellen kalustelakalla.

Tammi Boxserie on tehty mahdollisimman ekologiseksi vaihtoehdoksi, jonka käyttöikä on pitkä ja muuntuva.

Tammi Boxerien moduulit, sisustuskuutiot ovat irrallisia yksiköitä. Silikonitassuilla niihin saadaan liukumattomuutta halutessa. Moduulit ovat hyvin painavia, joten ne pysyvät päällekkäin muutenkin. Voit myös tilata integroidun seinäkiinnityspalan (kiinteä ratkaisu), joka tehdään siihen valmistusvaiheessa. Muista ilmoittaa, miten päin olet sen ajattelut seinälle asettaa.

Jalkasarjan voit tilata täältä:

Jalkasarja Tammi BoxSerie

Laatikon voit tilata täältä:

Tamminen laatikko BoxSerieen

 

Lisätiedot
Paino 5 kg
Mitat 40 × 40 × 40 cm
Koko

syvyys 20 cm, 20x80cm, syvyys 20cm, 20x20cm, syvyys 30cm, 30x30cm, syvyys 30cm, 30x40cm, syvyys 30cm, 30x80cm, syvyys 30cm, 40x20cm, syvyys 30cm, 40x40cm, syvyys 30cm, 40x80cm, syvyys 40cm, 40x20cm, syvyys 40cm, 40x40cm, syvyys 40cm, 40x80cm