RIMA senkki 120cm

390,00  sis. alv

Rima senkki on Laatikkokaupan uutuuskaluste.

Senkki koostuu kehysosasta, jonka koko on leveys 120cm, syvyys 30cm ja korkeus 30cm. Kehys on maalattu valkoiseksi M1 luokan kalustemaalilla. Mäntyä

Kehyksen sisällä on yksi rimalaatikko, jonka voit asettaa mihin kohtaan haluat, se on irrallinen. Laatikon koko on leveys 58cm, syvyys 30cm ja korkeus 24cm. Laatikkoon voit valita joko messinkisen tai teräksisen nupin. Laatikko on lakattu vesiohenteisella kirkkaalla kalustelakalla, mäntyä.

Kehykseen laitetaan jalat, jotka ovat sorvattu pyöreiksi. Jalka kiinnitetään siinä kiinni olevalla jalkaruuvilla pyörittämällä käsin. Jalkapituuksia on 3. Jalat on lakattu vesiohenteisella kirkkaalla kalustelakalla, mäntyä.

15 cm esimerkiksi tv- tasoksi, ikkunan alle tai matalaksi sohvapöydäksi

35 cm yllä olevien lisäksi sohvan viereen tasoksi, sängynpäätyyn, eteiskalusteeksi tai työpöydän viereen

55cm onkin sitten jo näyttävä ja ilmava korkeus eteisiin, käytäville ja vähän enemmän tilaa omaaviin tiloihin. Tätä emme suosittele painavien tuotteiden kuten Tv:n alle. Tämä korkeus pitää varmistaa seinäkiinnityksellä. Mukana tulevat nauhat tätä varten.

Täydennä kokonaisuutta seinälaatikoilla, lähtölaatikoilla tai kierrätyslaatikolla esimerkiksi eteisessä, niin saat kutsuvan tervetulotilan kotiisi.

Tuotteet valmistetaan tilausten mukaan omalla verstaallamme Tuusulassa käsityönä. Valmistusaika on n 2-3 viikkoa.

Toinen koko RIMA senkistä on 100cm

 

Poista

Tuotetunnus (SKU) Rima senkki 120cm Osastot , , , Avainsanat , ,

Lisätiedot
Paino Ei saatavilla/-tietoa
Mitat Ei saatavilla/-tietoa
jalan pituus

15cm, 35cm, 55cm

nupin väri

messinki, teräs