OSBox suorakaide, setti

89,00109,00 sis. alv

Valikoimiin kuuluu kuutionmuotoinen ja suorakaiteen muotoinen sarja kolmessa värissä. Molemmissa sarjoissa on 3 toistensa sisään menevää laatikkoa, jotka ovat syvyydeltään toisistaan poikkeavat. Eri sarjojen koot vastaavat toisiaan.

Suorakaiteen koot:

korkeus 15 leveys 30 syvyys 15cm

korkeus 21 leveys 40 syvyys 20cm

korkeus 26 leveys 50 syvyys 25cm

OSBoxit voit ostaa myös yksittäin.

OSBoxit voi joko pinota tai kiinnittää seinään ihan ruuvaamalla läpi levyn. Tee mielenkiintoisia seinäasetelmia eri syvyisillä ja kokoisilla sekä värisillä OSBoxseilla. Käytä sitä suojaruukkuna tai korokkeena, laita pienempi isomman sisään, ja saat siitä laatikoston. Tuotteiden asettelussa voi jokainen käyttää omaa mielikuvitustaan.

Tuotteet on saatavana myös käsittelemättömänä, mikäli haluat itse ne pintakäsitellä.

Poista

Tuotetunnus (SKU) OSBox suorakaide Osastot , Avainsana

OSb levy on ristiinliimatuista ohuista puusäikeistä valmistettua levyä, jonka puuainespitoisuus on yli 90%. Käyttämämme levyt ovat formaldehydivapaita ja kuuluvat luokkaan E1, joka on sisäkäyttöön tarkoitettu levy. Levyjen valmistupaikka on Riika. OSB levyt merkitään valmistavalla tehtaalla aina laatuluokkaan ja käyttötarkoitukseen, joten tästä voi olla varma.

OSBoxit on käsitelty joko värittömällä tai värillisellä huonekalulakalla tai huonekalumaalilla. OSBoxit valmistetaan omalla verstaallamme käsityönä Tuusulassa.