OSBox kuutiot

20,0045,00 sis. alv

OSBox, osb levystä valmistetut tuotteet on rohkean sisustajan valinta niin kotiin, toimistoon kuin ravintolankin sisustukseen. Se on luonnollisen ja mielenkiintoisen näköinen ja huokuu modernia mielenkiintoa. Valikoimiin kuuluu kuutionmuotoinen ja suorakaiteen muotoinen sarja kolmessa värissä. Molemmissa sarjoissa on 3 toistensa sisään menevää laatikkoa, jotka ovat syvyydeltään toisistaan poikkeavat. Eri sarjojen koot vastaavat toisiaan.

Kuutioiden koot:

korkeus 15 leveys 15 syvyys 15

korkeus 21 leveys 20 syvyys 20

korkeus 26 leveys 25 syvyys 25

OSBoxit voi tilata myös setteinä, jolloin hinta on edullisempi.

OSBoxit voi joko pinota tai kiinnittää seinään ihan ruuvaamalla läpi levyn. Tee mielenkiintoisia seinäasetelmia eri syvyisillä ja kokoisilla sekä värisillä OSBoxseilla. Käytä sitä suojaruukkuna tai korokkeena, laita pienempi isomman sisään, ja saat siitä laatikoston. Tuotteiden asettelussa voi jokainen käyttää omaa mielikuvitustaan.

Tuotteet on saatavana myös käsittelemättömänä, mikäli haluat itse ne pintakäsitellä.

Poista

Tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osastot , Avainsana

OSb levy on ristiinliimatuista ohuista puusäikeistä valmistettua levyä, jonka puuainespitoisuus on yli 90%. Käyttämämme levyt ovat formaldehydivapaita ja kuuluvat luokkaan E1, joka on sisäkäyttöön tarkoitettu levy. Levyjen valmistupaikka on Riika. OSB levyt merkitään valmistavalla tehtaalla aina laatuluokkaan ja käyttötarkoitukseen, joten tästä voi olla varma.

OSBoxit on käsitelty joko värittömällä tai värillisellä huonekalulakalla tai huonekalumaalilla. OSBoxit valmistetaan omalla verstaallamme käsityönä Tuusulassa.

Lisätiedot
Väri

, , ,

Koko

15x15x15cm, 21x20x20cm, 26x25x25cm