Nahkainen hyllynkannake

22,00 50,00  sis. alv

Nahkainen hyllynkannake, jossa tuplanepparikiinnitys ja teräslenkki ripustusta varten. Kaksi kokoa 85 ja 130cm ja kaksi väriä musta ja luonnonväri- Mitta on kannakkeen kokonaispituus. Valmistettu Helsingissä Suomessa, Laatikkokaupan omassa verstaassa, nahka Espanjasta. Nahka on parkkiniskaa ja vahvuudeltaan 2mm. Kiinnikkeen levys on 20mm, joten se mahtuu mm sisustusverkkoihin.

Nahkakiinnike on uusi ja mielenkiintoinen sekä moderni tapa ripustaa hylly seinään. Kiinnikkeellä saat korkeusvaikutelmaa seinälle pituuden lisäksi. Aseta hyllylle kukat, juisteet, taulut tai ripusta se ikkunaan, jossa kasvit saavat hyvin valoa. Hyllynkannakkeet sopivat hyvin myös laatikoille, vaatetangoille, pyyhetelineelle ja monelle muulle. Käytä mielikuvitusta.

Hyllyn pituudesta riippuen, siihen tarvitaan 1 pari. Jos hylly on kovin pitkä, voidaan keskelle sijoittaa kolmas.

Valikossa tilattavissa joko pari tai 1 kpl

Laatikkokaupan omaa suunnittelua, design Kirsi Pitkänen.

Poista

Hyllynkannakkeet nahkaa, kaksi väriä, musta ja luonnonvärinen. Luonnonväri tummuu ajan kanssa valon vaikutuksesta.

Nahkaisille hyllynkannakkeille on tehty verstaallamme painotesti 40 kg tasaista painoa, eikä venymistä tapahtunut.

Tärkeintä on huomioida nahkaisten hyllynkannakeiden kiinnityskoukkujen oikeanlainen asentaminen seinämateriaalin mukaisesti.

Upea sisustuksellinen ja käytännöllinen hyllynkannake ratkaisu, tuote on omaa suunnitteluamme ja valmistamme ne itse verstaallamme.

Lisätiedot
Paino 0.2 kg
Koko

130cm, 85 cm

Väri

luonnonväri, Musta

Määrä

1 kpl, pari

Saatat myös pitää...