Nahkainen hyllynkannake

22,00 50,00  sis. alv.

Nahkainen hyllynkannake, jossa tuplanepparikiinnitys ja teräslenkki ripustusta varten. Kaksi kokoa 85cm ja 130cm ja kaksi väriä musta ja luonnonväri- Mitta on kannakkeen kokonaispituus. Valmistettu omassa verstaassamme Köyliössä Suomessa, nahka on Espanjasta. Nahka on parkkiniskaa ja vahvuudeltaan 2mm. Kiinnikkeen levys on 20mm, joten se mahtuu mm sisustusverkkoihin.

Nahkakiinnike on mielenkiintoinen sekä moderni tapa ripustaa hylly seinään. Kiinnikkeellä saat korkeusvaikutelmaa seinälle pituuden lisäksi. Aseta hyllylle kukka, valokuvat, taulu tai ripusta se ikkunaan, jossa kasvit saavat hyvin valoa. Hyllynkannakkeet sopivat hyvin myös laatikoille, vaatetangoille, pyyhetelineelle ja monelle muulle. Käytä mielikuvitusta.

Hyllyn pituudesta riippuen, siihen tarvitaan 1 pari. Jos hylly on kovin pitkä, voidaan keskelle sijoittaa kolmas.

Valikossa tilattavissa joko pari tai 1 kpl

Laatikkokaupan omaa suunnittelua, design Kirsi Pitkänen.

Poista

Hyllynkannakkeet ovat nahkaa, kolme väriä, musta, luonnonvärinen ja antiikkitammi. Luonnonväri tummuu ajan kanssa valon vaikutuksesta.

Nahkaisille hyllynkannakkeille on tehty verstaallamme painotesti 40 kg tasaista painoa, eikä venymistä tapahtunut. Testitilanteessa hyllylevyn päälle ladottiin painoa tasaisesti ja hylly roikkui nahkaremmien varassa suoraan alaspäin. Nahkakannakkeiden varassa hylly lepää ja on tarkoitettu sisustukselliseksi elementiksi. Hyllylevyä ei kiinnitetä kannakkeisiin ja se kannattaa asetella suoraan, ennen kuin lisätään hyllylle tavaroita.

Tärkeintä on huomioida nahkaisten hyllynkannakeiden kiinnityskoukkujen oikeanlainen asentaminen seinämateriaalin mukaisesti.

Upea sisustuksellinen ja käytännöllinen hyllynkannake ratkaisu, tuote on omaa suunnitteluamme ja valmistamme ne itse verstaallamme.

Lisätiedot
Paino 0,2 kg (kilogramma)
Koko

130cm, 85 cm

Väri

Antiikinruskea, Luonnonväri, Musta

Määrä

1 kpl, pari