Mänty Boxserie moduuli syvyys 40cm

120,00 224,00  sis. alv.

Moduulihyllystö BoxSerie ™ –  on kokoelma eri kokoisia täyspuisia moduuleita jonka voi rakentaa mieleiseksi. Sarjalla on avainlipputunnus ja Design from Finland merkki. Moduulihyllystön moduuleihin on valittavissa syvyydet 20, 30 ja 40cm riippuen siitä mitä aiot niissä säilyttää ja syvyyksiä yhdistelemällä saat hyvinkin mielenkiintoisen kokonaisuuden on runsaasti.

BoxSerien moduulien valmistumisaika on 3-4viikkoa. Moduulit valmistetaan tilausten mukaan.

 

Poista

Kuvaus

Moduulihyllystö BoxSerien osat, moduulit on käsityönä valmistettu liitoksella ja se kestää arkikäytössä muuntuen ja myös myynti-, messu- sekä toimistokalusteena.

Moduulihyllystö BoxSerien matka suomen metsästä kotiin on lyhyt. Moduulit valmistetaan ensiluokkaisesta suomalaisesta männystä, lähialueiden harvennushakkuiden tuotoksesta ja on tiivistä ja pienioksaista. Ne käsitellään verstaallamme sivellen puuvahalla tai kuultavalla lakalla, jotka ovat  ympäristöystävällisiä.

Voit nähdä työn jäljen samoin kuin siveltimenkin ja näin se on tarkoitettu, mahdollisimman ekologiseksi vaihtoehdoksi, jonka käyttöikä on pitkä ja moneen tilaan muuntuva.

Boxerien moduulit ovat  irrallisia sisustuskuutiota, jotka pinotaan päällekkäin. Silikonitassuilla niihin saadaan liukumattomuutta halutessa. Voit myös tilata integroidun seinäkiinnityspalan (kiinteä ratkaisu), joka tehdään siihen valmistusvaiheessa. Muista ilmoittaa, miten päin olet sen ajattelut seinälle asettaa.

Lisätiedot
Paino 5 kg (kilogramma)
Mitat 40 × 40 × 40 cm (senttimetri)
Väri

Valkoinen, Beige kaarna, Harmaa tuohi, Harmaanruskea, Kelonharmaa, Keskiruskea, Musta hiili, Musta, Ruskea muskotti, Tummanharmaa/takorauta, Tummanruskea, Vaaleanruskea, Valkoinen Vanilija

Moduulin syvyys 40 cm

Ei valintaa, S40 x K40 x L80, S40 x K40 x L40, S40 x K30 x L40, S40 x K20 x L40, S40 x K30 x L30

Välihylly moduuliin

Ei valintaa, S40 x K40 x L80, S40 x K40 x L40, S40 x K30 x L40

Seinäkiinnityspala moduuliin

Ei valintaa, seinäkiinnityspala moduuliin