Mänty Boxserie moduuli syvyys 20cm

115,00 184,00  sis. alv.

Boxserie ™ –  mänty on kokoelma eri kokoisia täyspuisia moduuleita jonka voi rakentaa mieleiseksi. Moduulihyllystön moduuleihin on valittavissa syvyydet 20, 30 ja 40cm riippuen siitä mitä aiot niissä säilyttää ja syvyyksiä yhdistelemällä saat hyvinkin mielenkiintoisen kokonaisuuden.

 

Boxserien moduulien valmistus kestää 3-4 viikkoa, tuotteet valmistetaan tilausten mukaan.

Tuotekuvissa olevien kokopiirrosten mukaan on helppo suunnitella oma kokonaisuus.

Tuotteeseen saa haluttaessa jalat joko integroituna valmistusvaiheessa tai jälkiasennettavat jalat joko suoralla tai vinolla asennuksella

Mittatilaustuotteidemme toimitusaika on 3-4 viikkoa.

Poista

Kuvaus

Moduulihyllystö Boxserien osat, moduulit on käsityönä valmistettu liitoksella ja se kestää käytössä pitkään

Boxserien matka suomen metsästä kotiin on lyhyt. Moduulit valmistetaan ensiluokkaisesta suomalaisesta männystä, lähialueiden harvennushakkuiden tuotoksesta ja on tiivistä ja pienioksaista. Ne käsitellään verstaallamme sivellen puuvahalla tai kuultavalla lakalla, jotka ovat  ympäristöystävällisiä.

Voit nähdä työn jäljen samoin kuin siveltimenkin ja näin se on tarkoitettu, mahdollisimman ekologiseksi vaihtoehdoksi, jonka käyttöikä on pitkä ja moneen tilaan muuntuva.

Boxerien moduulit ovat irrallisia sisustuskuutiota, jotka pinotaan päällekkäin. Silikonitassuilla niihin saadaan liukumattomuutta halutessasi.

 

Lisätiedot
Paino 5 kg (kilogramma)
Mitat 40 × 40 × 40 cm (senttimetri)
Väri

Valkoinen, Beige kaarna, Harmaa tuohi, Harmaanruskea, Keskiruskea, Musta hiili, Musta, Ruskea muskotti, Tummanharmaa, Tummanruskea, Vaaleanruskea, Valkoinen Vanilija

Moduuli syvyys 20 cm

Ei valintaa, S20 x K20 x L20, S20 x K30 x L40, S20 x K20 x L80, S20 x K20 x L30

Välihylly moduuliin

Ei valintaa, S20 x K30 x L40

Seinäkiinnityspala moduuliin

Ei valintaa, seinäkiinnityspala moduuliin