DUO, kaksivärinen puulaatikko seinälle tai pöydälle

60,00  sis. alv

DUO , kaksivärinen puulaatikko seinälle esim. yöpöydäksi, pöydälle laatikoksi tai hyllyyn kehykseksi. Laatikko on eleetön ja ajaa asian, johon se on suunniteltu. Laatikkoon mahtuu sopivasti pieni kasvi tai valokuva ja esimerkiksi vesilasi ja puhelin. Toiselle tasolle voi asetella vaikkapa kirjoja tai kuulokkeet. Laatikon koko on ulkomitat: korkeus 12 cm, leveys 25cm ja syvyys 24cm sisämitat korkeus 10cm, leveys 21,5cm ja syvyys 20,5cm.

Kotimaista mäntyä lähimetsistä, valmistettu ja maalattu käsityönä Suomessa.

Duossa on luonnonvärinen sisäpuoli, joka on lakattu kirkkaalla huonekalulakalla. Ulkopuoli on vastaavasti lakattu värillisellä lakalla. Laatikot myydään pareittain, eli tilaamalla yhden saat kaksi kappaletta laatikoita.

Poista

Puulaatikko Duo seinälle on puulaatikko, joka ruuvataan seinään kiinni joko ruuveilla tai tarroilla. Seinäkiinnitysruuvit valitaan seinämateriaalin mukaan. Duossa ei ole reikiä valmiina, siitä menee ruuvi tai naula läpi, toki esireikä helpottaa asiaa. Reikiä ei ole, koska monet haluavat tämän pöydälle tai hyllyyn. Mäntyä, lakattu. Valmistettu käsityönä Suomessa omassa verstaassa.

Lisätiedot
Paino 1 kg
Väri

Keskiruskea, Kuultovalkoinen, Kuultomusta