Tilaus- ja toimitusehdot


Tervetuloa virallisempaan osioon.

Tutustuthan näihin ehtoihin huolella, jotta kaikki onnistuu kaikkien osalta hyvin! Nämä tilaus- ja toimitusehdot koskevat kuluttaja-asiakkaita.

Verkkokaupan tuotteita myy Carmi Oy, y-tunnus: 2343819-5. Laatikkokauppa on osa Carmi Oy:tä.

Laatikkokaupan omat tuotteet valmistetaan Hausjärvellä käsityönä ja maalataan Tapanilassa. Niillä on Avainlippu-  ja Design From Finland -merkit.

Muiden valmistamia tuotteita ovat tekstiilit ja pientavarat, huolella tänne valitut. Enemmän tietoa niistä ja niiden alkuperästä on tuotesivuilla.

Palvelemme sähköpostitse laatikkokauppa@laatikkokauppa.fi, kirsi.pitkanen@carmi.fi tai puhelimitse 050-520 2611 / Kirsi Pitkänen.

Tuotteiden hinnoissa on Suomen arvonlisävero 24 %.

Tuotteiden tilaamiselle ei ole ikärajaa, mutta maksamiseen ja tilaamiseen tarvitaan aina huoltajan lupa, mikäli olet alle 18v. Luottokorttiostamisen ikäraja on 18v.

TILAAMINEN

Ensin ihastellaan ja ostetaan ja tilaaminen on helppoa, keräät vain haluamasi tuotteet ostoskoriin.

Helpoin ja nopein tapa tehdä tilaukset on tämän verkkokauppasivuston kautta. Voit tehdä tilauksen ilman rekisteröitymistä, joskin rekisteröityminen helpottaa jatkossa asiointia.

Tilauksen toimittamiseen tarvitaan vähintään nimi, osoite ja puhelinnumero sekä sähköpostiosoite. Lähetämme Postnordin seurantatunnuksen sähköpostilla ja/tai tekstiviestinä, jolloin voit seurata omaa lähetystäsi ja sen kulkua.

Mikäli tilauksen teko verkkokaupan kautta ei syystä tai toisesta onnistu voit tehdä tilauksen myös sähköpostilla laatikkokauppa@laatikkokauppa.fi tai puhelimitse numeroon 044- 987 0242

Mikäli tavaran kohdalla näkyy tuote loppu varastosta, laita kyselyä, niin tehdään uusi tai vastaavanlainen. Monet tuotteista on unikkeja yksilöitä.

Mikäli tavaran kohdalla näkyy teksti ”tilaustuote tai mittatilaustuote” se tarkoittaa, että teemme tuotteen juuri sinulle ja aloitamme valmistuksen vasta tilauksen tultua.

Tilaustuotteissa toimitusaika on noin 2-3 viikkoa, riippuen tietenkin tilauksen koosta. Sama koskee kaikkia mittatilaustuotteita.

Tilaaminen ja maksaminen on turvallista SSL- salaustekniikan ansiosta. Asiakkaan tietoja ei koskaan luovuteta muiden yritysten suoramarkkinointiin tai muuhun vastaavaan.

Mittatilaus- ja tilaustuotteiden tilaaminen, maksaminen ja toimittaminen

Tämä poikkeaa muista hieman, joten lue, jos olet tilaamassa mittatilaus- tai tilaustuotteita

Teemme paljon unelmien mittatilaustöitä ja näitäkin pystyy tilaamaan verkkokaupan kautta. Ota yhteyttä lomakkeen kautta tai sähköpostitse, soittakin voi. Teemme yleensä tuotteen nimellä verkkokauppaan tilattavaksi kun yksityiskohdat sekä hinta on sovittu.

Laatikkokauppias on sinuun yhteydessä vastaanotettuaan mittatilaustyöviestisi. Voit lähettää myös ideakuvia ja piirustuksia tilauksen tueksi sähköpostilla, multimediaviestillä, whatsappiin tai facebookiin viestinä. Puhelun aikana keskustellaan tarkemmin toiveista, määritellään hinta ja vasta sitten on tilauksen ja toimituksen vuoro.

Mittatilaus- ja tilaustuotteet valmistuvat yleensä noin 2-3 viikossa, tämän päälle toimitusaika, joskus paljon nopeammin.

Mittatilaustuotteet valmistetaan tilausten perusteella eikä niillä ole palautus- ja peruutusoikeutta sen jälkeen, kun ne on tilattu, ellei niissä ole selkeää tuotevirhettä. Tilausvahvistuksen yhteydessä saat peruutusohjeet, jolla mittatilauksen voi vielä peruuttaa tai muuttaa kolmen (3) päivän kuluessa tilauksen tekemisestä.

Toimitustavat

Toimitustapa, miten haluat tuotteet itsellesi ?

Toimitukset hoitaa pääosin Suomessa Postnord ja pohjoismaat ja muu eurooppa Postnord. Tuotteet lähetetään pääosin tiistaisin ja torstaisin.

Suomi Postnordin MyPack-paketti toimipisteeseen, 8,90€

Lähellä-paketti toimitetaan sinua lähimpänä olevaan SuomenPostnordin toimipisteeseen. Tämä toimitustapa on aina 8,90€

Suomi, Postnordin MyPack collect Jakopaketti = Kotiinkuljetus 19,90€

Valitessasi kotiinkuljetuksen Postnord toimittaa lähetyksen tilaajan ilmoittamaan toimitusosoitteeseen. Postnorddilta tulee viesti jossa kysytään toivottua toimitusaikaa, vastaathan siihen.

Huomaathan, että joihinkin isoihin tuotteisiin on mahdollista saada toimitusvaihtoehtona ainoastaan jakopaketti eli kotiinkuljetus. Näitä ovat esimerkiksi Lautatarha™ ja BoxSerie™ sekä KÖPi. Tämä toimitustapa on aina 19,90€

Nouto Verstaalta ja Helsingin Tapanilasta, 0€

Voit noutaa tilaamasi tuotteet myös verstaalta Tuusulasta tai Tapanilasta ja silloin kulu on luonnollisesti 0€. Muistathan sopia silloin kuitenkin noutoajankohdan kanssamme! Luonnollisesti noudot onnistuvat aina myymälän aukioloaikoina, mutta myös muulloin erikseen sovittaessa. Noutoon Tapanilasta on kauppias yhteydessä aina joko viestillä, sähköpostilla tai puhelimitse, milloin tuottet on noudettavissa.

Ruotsi, Tanska, Norja, Saksa, Itävalta, Benelux-maat, My Pack, Postnord, lähimpään noutopisteeseen, 25,90€

My Pack Postnord nouto lähimmästä noutopisteestä toimitusosoitteen mukaan 25,90€. Kuljetusaika 3-8 työpäivää

Eurooppa, DPD Classic, Kotiintoimitus, kts hinnat alla

Ruotsi, Viro, Latvia, Liettua, Saksa ja Tanska DPD Classic, Postnord, Kotiintoimitus 29,90€. Kuljetusaika n. 3-8 työpäivää

Norja, Alankomaat, Sveitsi, Puola, Tsekki, Slovakia, Slovenia, Iso-Britannia, Belgia, Itävalta, Unkari, Ranska ja Luxemburg Euroopassa DPD Classic, Postnord Kotiintoimitus 39,90€. Kuljetusaika n. 5-8 työpäivää

Irlanti, Italia, Espanja, Portugali Kroatia Euroopassa DPD Classic, Postnord Kotiintoimitus 51,90€. Kuljetusaika n 7-10 päivää

MAKSUTAVAT

Sitten maksetaan tuotteet ja toimitukset turvallisesti suojatussa ympäristössä. Käytössäsi on useita maksutapoja, pankkipainikkeet, kortit, osamaksu ja lasku yritykselle.

Maksuliikenteen Laatikkokaupan verkkokaupassa hoitaa suomalainen Maksukaista Paybyway Oy

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Maksukaista (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Maksukaistan verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Maksukaista, Paybyway Oy tai Bambora. Maksukaista välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Maksukaista-palvelusta: http://www.maksukaista.fi

Maksutavat

Maksukaistan kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit sekä Jousto, Everyday ja Euroloan.

Jousto: Voit maksaa Jousto Laskulla tai Osamaksulla yli 4000 suomalaisessa verkkokaupassa. Laskulla saat 14 vrk maksuaikaa (laskutusmaksu 4,90 eur) ja Osamaksulla max. 12 kk maksuaikaa (laskutusmaksu 4,90 eur ja kuukausikorko 2,42 %). Lisätietoja Joustosta osoitteessa www.jousto.com

Everyday-joustoluotto: Everydayn luottoraja on väh. 300 eur ja luotto on voimassa toistaiseksi. Maksu kerralla ensi kuun lopussa (tällöin ei kuluja) tai kk-erissä. Kk-erissä minimisuoritus 1/5 laskun loppusummasta, eräpäivän jälkeen avoimelle saldolle lasketaan 5 % kuukausikorkoa. Todellinen vuosikorko tyypilliselle 500 euron luottomäärälle on 48,52 %. Lisätietoja Everydaystä osoitteessa www.everyday.fi

Euroloan: Euroloan Laskulla saat tilaamasi tuotteet ennen maksamista ja 14 päivää korotonta maksuaikaa. Voit myös halutessasi muuttaa laskun kätevästi osamaksuksi. Euroloan Osamaksulla maksaessasi voit valita itsellesi sopivan maksuajan (3 kk, 6 kk, 12 kk, 24 kk) ja saat tilaamasi tuotteet ennen maksamista. Voit myös milloin tahansa maksaa koko summan kerralla ilman lisäkuluja. Euroloan Laskun tai Osamaksun voivat valita maksutavaksi Suomessa asuvat, yli 20-vuotiaat asiakkaat. Maksutapa on mahdollinen 10–2000 euron ostoksille. Osamaksu laskutetaan 30 päivän välein, ja esimerkiksi arvoltaan 1500 euron ostoksen todellinen vuosikorko on 27,9 % maksuajan ollessa 12 kk (sis. korko, laskutuslisä ja avausmaksu). Rahoituspalvelullemme on myönnetty Avainlippu takeeksi kotimaisesta laadusta. Lisätietoja Euroloanista osoitteessa www.euroloan.fi/luotot/laskujaosamaksu

Euroloan Consumer Finance Oyj:llä on oikeus tarkastaa Euroloan Laskulla tai Osamaksulla maksavan asiakkaan luotto- ja osoitetiedot ja myöntää tai evätä luotto niiden perusteella. Euroloan Consumer Finance Oyj (2159120-9) on vuodesta 2007 asti toiminut suomalainen rahoitusalan yritys.

Laskuyritykselle.fi: Yrityksesi saa laskun haluamallasi tavalla e-laskuna tai sähköpostin välityksellä (.pdf lasku). Laskulla yrityksesi saa 14 päivää maksuaikaa. Yrityksesi voi määritellä ostovaltuuksia haluamilleen työntekijöille ja hallinnoida niitä helposti verkkopalvelun avulla. Yrityksesi voi seurata tehtyjä ostoja verkkopalvelun välityksellä. Palvelun käyttö ostosten tekoon on maksutonta. Lisätietoja Laskuyritykselle.fi-palvelusta osoitteessa www.laskuyritykselle.fi.

Maksukaistan yhteystiedot

Maksukaista, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: asiakaspalvelu@maksukaista.fi
Puhelin: 029 300 5050 (arkisin klo 9-16)
Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta

Emme peri mitään erillisiä maksutapakuluja maksamisen yhteydessä, mutta huomioithan, että riippuen maksatavasta sinulle saattaa syntyä kuluja luottoyhtiön kautta. Tarkista aina luottoehdot luotonantajalta.

14 PÄIVÄN VAIHTO-JA PALAUTUSOIKEUS:

On ihan okei muuttaa mieltään, joskus käy niin, meille kaikille

Asiakastyytyväisyys on meille tärkeää. Jos jostain syystä paketista paljastunut tuote ei ole sitä mitä halusit, voit vaihtaa sen tai palauttaa kokonaan 14 päivän kuluessa tilauksen vastaanotosta. Huomioithan, että peruutus- ja palautusoikeus ei koske tilaus- ja mittatilaustuotteita.

Vaihto ja palautus tapahtuu ottamalla yhteyttä joko yhteydenottolomakkeen kautta tai sähköpostitse laatikkokauppa@laatikkokauppa.fi tai kirsi.pitkanen@carmi.fi.

Tilausvahvistuksen yhteydessä saat myös kirjalliset palautusohjeet ja peruutusohjeet. Noudata niitä. Palautusohjeet ja ladattava lomake löytyvät myös verkkosivuiltamme.

Palautuskulut vähennämme tuotteen hinnasta ilmoittamallenne tilille tai maksutavalle, kunhan tuote on saapunut.

Älä palauta tilausta tai vaihdettavia tuotteita postiennakolla, maksamattomana lähetyksenä tms., emme lunasta niitä.

Asiakaspalautuksena tulevat paketit on yleensä hitaita (2 – 14 arkipäivää), joten malttia! Toimimme kyllä heti, kun palautus on saapunut ja saat vahvistuksen palautuksesta sähköpostitse. Kun vaihdettava tuote palautuu meille, lähetämme korvaavan tuotteen saman tien.

LUNASTAMATON PAKETTI EI OLE PALAUTUS

Tämä ei ole kivaa, kunnioitetaan toisiamme ja toimitaan oikein.

Lunasta tilaamasi paketti tai ilmoita peruutuksesta, muutoin perimme lunastamattomasta paketista 20 euron peruutusmaksun (sis. alv. 24 %).

Jos sinua kohtaa jokin este tai elämäntilanne, ota yhteyttä. Olemme ihmisiä kaikki ja joskus vaan on paha tilanne.

HUOLENPITOVELVOITE

Tämähän nyt on ihan selvä juttu.

Lain mukaisesti asiakkaana sinun tulee huolehtia, että tuote on olennaisesti muuttumaton ja vähentymätön siihen saakka, kunnes olet päättänyt pitää sen itselläsi.

Laatikkokaupalla on oikeus periä arvonalennus aina tuotteen täyteen hintaan saakka, jos asiakas on käyttänyt tuotetta vastoin laissa säädettyä huolenpitovelvoitettava.

KAMPANJATUOTTEET

Ilmaisia lounaita ei ole.

Mikäli olet saanut kaupanpäällisiä ja/tai kampanjatuotteita, ne tulee palauttaa samassa lähetyksessä kuin niihin oikeuttaneet tuotteet. Voit myös lunastaa ne ostohetken listahinnalla, jolloin niiden hinta peritään maksettavasta palautuksesta.

MAKSUJEN PALAUTUS

Rahojen siirtyminen sinulle takaisin ottaa oman aikansa.

Maksu palautetaan Suomen kuluttajasuojalain mukaisesti viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen saavuttua edellyttäen, että tuote on saapunut meille. Eli toisin sanoen, rahat palautetaan HETI, kun tuote on saapunut meille ja se on todettu myyntikuntoiseksi. Palauttaessasi kaikki tilauksessasi olleet tuotteet, palautamme koko tuotteen kauppasumman vähennettynä palautuskuluilla. Laatikkokaupalla on oikeus vaihtaa virheellinen tuote ensisijaisesti virheettömään. Nämä ovat aina neuvottelukysymyksiä.

TAKUU

Joskus käy niin, että tuote saattaa olla virheellinen ja tämä ilmenee vasta normaalissa käytössä. Jos on käynyt huono tuuri ja tuote rikkoutuu syystä tai toisesta normaalikäytössä, niin otathan yhteyttä. Asiakastyytyväisyys on meille tärkeää.

Takuuhan ei sitten kata sitä, jos tuotetta on kohdeltu kaltoin tai esimerkiksi sitä on käytetty ulkona, vaikka se on tarkoitettu vain sisäkäyttöön.

KULJETUSPAKKAUKSET JA KULJETUSVAURIOT

Kuljetuksissa tapahtuu hyvin vähän vaurioita.

Kaikenlaista voi kuitenkin tapahtua kuljetuksen aikana. Tällöin on erittäin tärkeää, että otat yhteyttä meihin välittömästi, mikäli tuote on vaurioitunut kuljetuksen aikana. Muista ottaa kuva vaurioituneesta paketista.

Pyrimme pakkaamaan tuotteet sen vaatimustason mukaisesti ja käyttämään aina mahdollisimman vähän luontoa kuormittavia pakkausmateriaaleja, mutta joskus on pakko pehmustaa. Kierrätämme meille tulevat pakkausmateriaalit mahdollisimman tehokkaasti, joten älä hämmästy, jos tuote tulee jonkun toisen firman laatikossa. Toivomme, että kierrätät ne edelleen tai ainakin lajittelet ne jätteiksi oikein.

KAUPPASOPIMUKSEN VOIMASSAOLO, KESTO JA PÄÄTTYMINEN

Sopimus tulee voimaan, kun tilaus on vahvistettu ja maksettu. Muistathan siis tilaustasi tehdessä ruksata sen kohdan, jossa vahvistat, että olet lukenut ja ymmärtänyt nämä ehdot. Tilaus tulee voimaan heti, kun maksu on suoritettu. Sopimus on voimassa niin kauan kunnes molemmat osapuolet ovat hoitaneet sopimukseen kirjatut velvollisuutensa.

Laatikkokauppa Carmi Oy pidättää oikeuden muuttaa ehtoja ilman erillistä ilmoitusta, mutta tällöin jo vahvistettujen tilauksien ehtoja ei muuteta. Poikkeuksen tähän kohtaan tekee hinnat.

Mikäli meille (tai jollekin muulle) on sattunut ilmeinen virhe, joka on johtanut tilanteeseen, että tuotteen hinta on yleiseen hintatasoon nähden selkeästi alhainen, on meillä oikeus korjata se, eikä tällöin liian alhaisella hinnalla tilattua tuotetta lähetetä asiakkaalle (Oikeustoimilaki 32§).

SOVELLETTAVA LAKI

Laatikkokauppa Carmi Oy soveltaa myydessään Suomen lakia, toimitusehdot nojautuvat nimenomaisesti kuluttajansuojalakiin. Mikäli kuluttaja on erimielinen näistä ehdoista tai muutoin kaupasta, on hänellä oikeus saattaa se kuluttajaviranomaisen tutkittavaksi. Erimielisyydet ja riidat pyritään ensisijaisesti sovittelemaan, mutta mikäli siihen ei pystytä, voidaan asia saattaa oikeuden ratkaistavaksi.

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.

Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).

FORCE MAJURE

Laatikkokauppa ei vastaa siitä, että tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai viivästyy yrityksen vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, lakoista tai ulosmarsseista, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta Laatikkokaupan toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta. Kysymyksessä on kuitenkin pienyritys, jota pyörittävät ihmiset ja meillekin voi sattua jotakin ennalta-arvaamatonta. Olemme kuitenkin aina yhteydessä asiakkaaseen, mikäli jotain odottamatonta ilmaantuu.

YHTEYSTIEDOT

Laatikkokauppa Carmi Oy
Päivöläntie 15, 00730 Helsinki
Y-tunnus 2343819-5
050-520 2611
laatikkokauppa@laatikkokauppa.fi

kirsi.pitkanen@carmi.fi
www.laatikkokauppa.fi

Yrittäjä

Kirsi Pitkänen