Tilaus- ja toimitusehdot

Tervetuloa virallisempaan osioon.

Tutustuthan näihin ehtoihin huolella, jotta kaikki onnistuu kaikkien osalta hyvin! Nämä tilaus- ja toimitusehdot koskevat kuluttaja-asiakkaita.

Verkkokaupan tuotteita myy Carmi Oy, y-tunnus: 2343819-5. Laatikkokauppa on osa Carmi Oy:tä.

Laatikkokaupan omat tuotteet valmistetaan omalla verstaallamme käsityönä. Niillä on Avainlippu- ja Design From Finland -merkit.

Yhteystiedot sivulta löydät sähköpostiosoitteemme ja puhelinnumerot.

Tuotteiden hinnoissa on Suomen arvonlisävero 24 %.

Tuotteiden tilaamiselle ei ole ikärajaa, mutta maksamiseen ja tilaamiseen tarvitaan aina huoltajan lupa, mikäli olet alle 18v. Luottokorttiostamisen ikäraja on 18v.

TILAAMINEN

Tuotteitamme voit tilata verkkokaupastamme tai tehtaanmyymälästä Köyliöstä. Verkkokaupassa voit tehdä tilauksen ilman rekisteröitymistä, joskin rekisteröityminen helpottaa asiointiasi jatkossa.

Tilauksen toimittamiseen tarvitaan vähintään nimi, osoite ja puhelinnumero sekä sähköpostiosoite. Lähetämme toimituksen seurantatunnuksen sähköpostilla ja/tai tekstiviestinä, jolloin voit seurata omaa lähetystäsi ja sen kulkua.

Mikäli tavaran kohdalla näkyy teksti ”tilaustuote tai mittatilaustuote” se tarkoittaa, että teemme tuotteen juuri sinulle ja aloitamme valmistuksen vasta tilauksen tultua.

Tilaustuotteissa valmistusaika on noin 2-4 viikkoa, riippuen tietenkin tilauksen koosta. Sama koskee kaikkia mittatilaustuotteita.

Tilaaminen ja maksaminen on turvallista SSL-salaustekniikan ansiosta. Asiakkaan tietoja ei koskaan luovuteta muiden yritysten suoramarkkinointiin tai muuhun vastaavaan.

Mittatilaus- ja tilaustuotteiden tilaaminen, maksaminen ja toimittaminen

Tämä poikkeaa muista hieman, joten lue, jos olet tilaamassa mittatilaus- tai tilaustuotteita

Teemme paljon mittatilaustöitä ja näitäkin pystyy tilaamaan verkkokaupan kautta.

Ota yhteyttä lomakkeen kautta tai sähköpostitse.  Yhteystiedot sivulta löydät sähköpostiosoitteet ja puhelinnumerot. Teemme yleensä tuotteen nimellä verkkokauppaan tilattavaksi, kun yksityiskohdat sekä hinta on sovittu.

Olemme sinuun yhteydessä vastaanotettuamme mittatilaustarjouspyyntösi. Pyrimme vastaamaan viesteihin kolmen arkipäivän kuluessa. Voit lähettää myös ideakuvia ja piirustuksia tilauksen tueksi sähköpostiin. Tarkat mitat ja puumateriaalitoivet nopeuttavat tarjouksen laskemista. Olemme mielellämme apuna suunnittelussa ja ideoimassa.

Mittatilaus- ja tilaustuotteet valmistuvat yleensä noin 2-4 viikossa tilausjonosta riippuen,  tämän päälle toimitusaika.

Mittatilaustuotteet valmistetaan tilausten perusteella eikä niillä ole palautusoikeutta sen jälkeen, kun ne on tilattu ja peruutusoikeusaika on umpeutunut, ellei niissä ole selkeää tuotevirhettä.

Tilausvahvistuksen yhteydessä saat peruutusohjeet, jolla mittatilauksen voi vielä peruuttaa tai muuttaa kolmen (3) päivän kuluessa tilauksen tekemisestä.

Toimitustavat

Toimitustapa, miten haluat tuotteet itsellesi ?

Toimitukset hoitaa Suomessa Posti. Tuotteet lähetetään pääosin kerran viikossa. Laatikkokauppa saattaa vaihtaa pakettitoimittajaa paketin koon, painon, sisällön tai muusta vastaavasta syystä (varoen käsiteltävä, lavarahti, extrapainava jne), toimitukset kuitenkin lähimpään noutopisteeseen tai kotiin tilauksen mukaisesti.

Postipaketti toimipisteeseen, 10,00€

Postipaketti toimitetaan sinua lähimpänä olevaan Postin toimipisteeseen. Tämä toimitustapa on aina 10,00€

Posti Kotijakelu paketeille nyt 25,00€

Valitessasi kotiinkuljetuksen Posti toimittaa lähetyksen tilaajan ilmoittamaan toimitusosoitteeseen. Kotijakelussa tulee viesti jossa kysytään toivottua toimitusaikaa, vastaathan siihen.

Isot ja painavat tuotteet tai isot ostoskorit ja jotkut huonekalut 55€

Toimitustapa on aina kotiinkuljetus, jonka hinta on kiinteä 55,00€, Posti Kotijakelu. Toisinaan todella suurien tuotteiden tai tuotemäärien kanssa sovimme erikseen rahtihinnan, joka muodostuu painosta, tilavuudesta sekä matkasta.

 

Verstaalta Köyliöstä, 0€

Voit noutaa tilaamasi tuotteet myös verstaalta Köyliöstä sen aukioloaikoina, jolloin toimituskulu on luonnollisesti 0 €.

Saat aina viestin, kun tuote on noudettavissa joko sähköpostilla tai tekstiviestinä.

MAKSUTAVAT

Sitten maksetaan tuotteet ja toimitukset turvallisesti suojatussa ympäristössä. Käytössäsi on useita maksutapoja, pankkipainikkeet ja kortit sekä eri palveluntarjoajien lasku- ja osamaksuvaihtoehtoja.


Paytrail Oyj:n maksutavat

Maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj – y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com

Paytrail kerää maksutapahtuman yhteydessä IP-osoitteen, maksutavan sekä maksuajankohdan.

https://www.paytrail.com/tietosuojaseloste-paytrailin-maksupalvelu

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Maksutavat

Paytrailin kautta on mahdollista ottaa vastaa maksuja seuraavilla korttimaksutavoilla:

 • Visa
 • Mastercard
 • American Express
 • MobilePay

Paytrailin maksupalvelun kautta on saatavilla kaikkien suomalaisten pankkien verkkomaksupainikkeet.

Maksajan tiliotteella maksun saajana näkyy Paytrail Oyj.

Lista saatavilla olevista pankkien verkkomaksupainikkeista:

 • Nordea
 • Osuuspankki
 • Danske Bank
 • Ålandsbanken
 • Handelsbanken
 • S-Pankki
 • Aktia
 • Säästöpankki
 • POP Pankki
 • Oma Säästöpankki

Collector Lasku/Osamaksu on nyt Walley Checkout

Lasku ja Tililuotto

Tarjoamme mahdollisuuden maksaa laskulla yhteistyössä Walley:n kanssa. Kun valitset maksutavaksi laskun ja sinulle myönnetään laskumahdollisuus, saat tilatut tavarat itsellesi ennen niiden maksamista.

Voit maksaa koko laskun summan kerralla tai, jos sinulle myönnetään mahdollisuus maksaa tililuotolla, jakaa maksun pienempiin osiin maksamalla vähintään laskulla näkyvän vähimmäissumman eräpäivään mennessä. Laskun osissa maksaminen edellyttää, että laskun saatuasi allekirjoitat luottosopimuksen Walley:n kanssa kirjautumalla Omille Sivuille osoitteessa my.walley.fi.

Kun valitset laskulla tai tililuotolla maksamisen, voit tehdä tilauksen ainoastaan väestörekisterissä olevaan vakituiseen osoitteeseesi. Sinun tulee olla vähintään 18-vuotias tilaushetkellä ja Walley tekee luottotietojesi tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Ensimmäinen lasku on kuluton. Osamaksun korko on 1,66 % kuukaudessa (vuoksikorko 19,9%). Voit maksaa laskun koko loppusumman eräpäivänä pois tai halutessasi voit valita 1-36 kk:n osamaksuerät. Halutessasi voit maksaa myös suurempia osamaksueriä. Viivästyneistä maksuista veloitetaan lainmukaiset muistutusmaksut ja perintäkulut sekä korkoa viivästyneeltä ajalta. Saat täydelliset ehdot ja tiedot Walley Laskusta ja Tililuotosta seuraavista linkeistä:Ehdotja SECCI

Linkit

Yleiset lasku-, tililuotto- ja osamaksuehdot: https://cdn.walleypay.com/terms/Terms_FI.pdf

Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot: https://cdn.walleypay.com/terms/SECCI_FI.pdf

MobilePay

Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Laatikkokauppa ei peri mitään erillisiä maksutapakuluja maksamisen yhteydessä, mutta huomioithan, että riippuen maksatavasta, sinulle saattaa syntyä kuluja luottoyhtiön kautta. Tarkista aina luottoehdot luotonantajalta.


Klarna

Maksa myöhemmin!

Näitä ehtoja sovelletaan sinun ja tämän kaupan välillä, josta ostat tavaroita, lippuja tai palveluita, kun valitset maksutavaksi Maksa myöhemmin.

Kun valitset maksutavaksi Maksa myöhemmin, tarjoamme sinulle mahdollisuuden maksaa eräpäivänä, joka on 14 päivää tavaroiden tai lippujen lähettämisestä tai siitä päivästä, josta lähtien palvelut tai digitaalinen sisältö on käytettävissäsi. Siirrämme saatavamme Klarna Bank AB:lle (“Klarna”). Klarna lähettää sinulle maksuohjeet ostoksen maksamiseksi suoraan Klarnalle. Yhteystiedot ja muuta tietoa Klarnasta löydät sivulta klarna.fi.

Maksa vasta kun olet vastaanottanut tilauksesi!

Klarna tarjoaa kuluttajille Ostajan turvan, mikä tarkoittaa esimerkiksi sitä, että kuluttajana sinun ei tarvitse maksaa tilaamiasi tuotteita ennen kuin olet vastaanottanut ne, ja että Klarna auttaa sinua ostokseen liittyvissä ongelmatilanteissa.

Lisätietoja ja ohjeet löydät täältä: https://www.klarna.com/fi/klarnan-kuluttajille-tarjoama-ostajan-turva/.

Maksut

Veloitamme sinulta laskutusmaksun 0 €. Jos saatavaa ei makseta, Klarna lähettää maksumuistutuksen, josta Klarna veloittaa 5,00 €:n muistutusmaksun sekä viivästyskorkoa korkolain mukaan. Jos saatava maksumuistutuksista huolimatta on edelleen maksamatta, Klarna voi siirtää saatavan perintätoimistolle perittäväksi, mikä voi aiheuttaa perintäkustannuksia.

Luottotarkistus ja henkilötietojen käsittely Klarnalla

Jos valitset maksutavaksi Maksa myöhemmin, Klarna arvioi luottokelpoisuutesi.

Klarna käsittelee henkilötietojasi täyttääkseen velvollisuutensa sekä tätä sopimusta että muita tarkoituksia koskien, jotka on mainittu Klarnan tietosuojaselosteessa. Tietosuojaseloste on luettavissa täällä, ja käyttämällä Klarnan palveluja vahvistat, että olet lukenut selosteen. Klarna käsittelee henkilötietojasi esimerkiksi tunnistaakseen ja analysoidakseen asiakkuutesi, suorittaakseen luottoarvioinnin, markkinoidaksemme ja kehittääkseen liiketoimintaansa. Klarna saattaa myös siirtää tietojasi valituille osapuolille (kuten luottotietotoimistoille), jotka sijaitsevat mahdollisesti EU:n/EAA:n ulkopuolella. Klarnan tietosuojaselosteessa on lisätietoa tietojen jakamisesta, oikeuksistasi omiin tietoihisi, kuinka saat meihin yhteyden kysymyksissäsi tai teet valituksen viranomaisille.

Klarnan yleiset luottosopimusehdot
Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot
Klarnan palveluehdot
Klarnan tietosuojaseloste


Jousto lasku ja osamaksu

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti.

Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta maksuaikaa. Ostokseen lisätään 2,90€:n laskutuslisä. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90€/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90€/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia.

Joustolla ostaminen on turvallista. Ensimmäisen ostoksen yhteydessä teet vahvan sähköisen tunnistautumisen. Palaavana asiakkaana voit tunnistautua helposti puhelimeen lähetettävän kertakäyttöisen koodin avulla. Jokaisen ostoksen yhteydessä teemme reaaliaikaisen ja automatisoidun luottopäätöksen. Maksutapahtuma ja tietojen välitys tapahtuu aina suojatussa yhteydessä. Lasku toimitetaan sähköpostitse. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy.

Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com. Jousto – verkkokaupan mukavin maksutapa!


14 PÄIVÄN VAIHTO-JA PALAUTUSOIKEUS

On ihan okei muuttaa mieltään, joskus käy niin meille kaikille.

Asiakastyytyväisyys on meille tärkeää. Jos jostain syystä paketista paljastunut tuote ei ole sitä mitä halusit, voit vaihtaa sen tai palauttaa kokonaan 14 päivän kuluessa tilauksen vastaanotosta.

Huomioithan, että peruutus- ja palautusoikeus ei koske tilaus- ja mittatilaustuotteita, koska ne on valmistettu juuri tilaajalle tilausvahvistuksen jälkeen.

Vaihto ja palautus tapahtuu ottamalla yhteyttä joko yhteydenottolomakkeen kautta tai sähköpostitse laatikkokauppa@laatikkokauppa.fi tai pia@laatikkokauppa.fi

Tilausvahvistuksen yhteydessä saat myös kirjalliset palautusohjeet ja peruutusohjeet. Noudata niitä. Palautusohjeet ja ladattava lomake löytyvät myös verkkosivuiltamme Lataa pdf tästä.

Palautuskulut vähennämme tuotteen hinnasta ilmoittamallenne tilille tai maksutavalle, kunhan tuote on saapunut.

Palauta tuotteet aina käyttämällä asiakaspalautustunnusta

Asiakaspalautuksena tulevat paketit on yleensä hitaita (2 – 14 arkipäivää), joten malttia! Toimimme kyllä heti, kun palautus on saapunut.

Kun vaihdettava tuote palautuu meille, lähetämme korvaavan tuotteen saman tien.

LUNASTAMATON PAKETTI EI OLE PALAUTUS

Tämä ei ole kivaa, kunnioitetaan toisiamme ja toimitaan oikein.

Lunasta tilaamasi paketti tai ilmoita peruutuksesta, muutoin perimme lunastamattomasta paketista 20 euron peruutusmaksun (sis. alv. 24 %).

Jos sinua kohtaa jokin este tai elämäntilanne, ota yhteyttä. Olemme ihmisiä kaikki ja joskus vaan on paha tilanne.

HUOLENPITOVELVOITE

Tämähän nyt on ihan selvä juttu.

Lain mukaisesti asiakkaana sinun tulee huolehtia, että tuote on olennaisesti muuttumaton ja vähentymätön siihen saakka, kunnes olet päättänyt pitää sen itselläsi.

Laatikkokaupalla on oikeus periä arvonalennus aina tuotteen täyteen hintaan saakka, jos asiakas on käyttänyt tuotetta vastoin laissa säädettyä huolenpitovelvoitettava.

KAMPANJATUOTTEET

Mikäli olet saanut kaupanpäällisiä ja/tai kampanjatuotteita, ne tulee palauttaa samassa lähetyksessä kuin niihin oikeuttaneet tuotteet. Voit myös lunastaa ne ostohetken listahinnalla, jolloin niiden hinta peritään maksettavasta palautuksesta.

MAKSUJEN PALAUTUS

Rahojen siirtyminen sinulle takaisin ottaa oman aikansa.

Maksu palautetaan Suomen kuluttajasuojalain mukaisesti viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen saavuttua edellyttäen, että tuote on saapunut meille. Eli toisin sanoen, rahat palautetaan, kun tuote on saapunut meille ja se on todettu myyntikuntoiseksi. Palauttaessasi kaikki tilauksessasi olleet tuotteet, palautamme koko tuotteen kauppasumman vähennettynä palautuskuluilla.

Laatikkokaupalla on oikeus vaihtaa virheellinen tuote ensisijaisesti virheettömään. Nämä ovat aina neuvottelukysymyksiä.

TAKUU

Joskus käy niin, että tuote saattaa olla virheellinen ja tämä ilmenee vasta normaalissa käytössä. Jos on käynyt huono tuuri ja tuote rikkoutuu syystä tai toisesta normaalikäytössä, niin otathan yhteyttä. Asiakastyytyväisyys on meille tärkeää.

Takuuhan ei kata sitä, jos tuotetta on kohdeltu kaltoin tai esimerkiksi sitä on käytetty ulkona, vaikka se on tarkoitettu vain sisäkäyttöön tai kosteassa suihkun alla, vaikka on tarkoitettu kuivaan tilaan.

KULJETUSPAKKAUKSET JA KULJETUSVAURIOT

Kuljetuksissa tapahtuu hyvin vähän vaurioita.

Kaikenlaista voi kuitenkin tapahtua kuljetuksen aikana. Tällöin on erittäin tärkeää, että otat yhteyttä meihin välittömästi, mikäli tuote on vaurioitunut kuljetuksen aikana. Muista ottaa kuva vaurioituneesta paketista. Ilman kuvia emme voi hakea korvauksia kuljetusyhtiöltä.

Pyrimme pakkaamaan tuotteet sen vaatimustason mukaisesti ja käyttämään aina mahdollisimman vähän luontoa kuormittavia pakkausmateriaaleja. Joskus on kuitenkin pakko pehmustaa.

Kierrätämme meille tulevat pakkausmateriaalit mahdollisimman tehokkaasti, joten älä hämmästy, jos tuote tulee jonkun toisen firman laatikossa. Toivomme, että kierrätät ne edelleen tai ainakin lajittelet ne jätteiksi oikein.

KAUPPASOPIMUKSEN VOIMASSAOLO, KESTO JA PÄÄTTYMINEN

Sopimus tulee voimaan, kun tilaus on vahvistettu ja maksettu. Muistathan siis tilaustasi tehdessä ruksata sen kohdan, jossa vahvistat, että olet lukenut ja ymmärtänyt nämä ehdot. Tilaus tulee voimaan heti, kun maksu on suoritettu.

Sopimus on voimassa niin kauan kunnes molemmat osapuolet ovat hoitaneet sopimukseen kirjatut velvollisuutensa.

Laatikkokauppa Carmi Oy pidättää oikeuden muuttaa ehtoja ilman erillistä ilmoitusta, mutta tällöin jo vahvistettujen tilauksien ehtoja ei muuteta.

Poikkeuksen tähän kohtaan tekee hinnat.

Mikäli meille (tai jollekin muulle) on sattunut ilmeinen virhe, joka on johtanut tilanteeseen, että tuotteen hinta on yleiseen hintatasoon nähden selkeästi alhainen, on meillä oikeus korjata se, eikä tällöin liian alhaisella hinnalla tilattua tuotetta lähetetä asiakkaalle (Oikeustoimilaki 32§).

SOVELLETTAVA LAKI

Laatikkokauppa Carmi Oy soveltaa myydessään Suomen lakia, toimitusehdot nojautuvat nimenomaisesti kuluttajansuojalakiin.

Mikäli kuluttaja on erimielinen näistä ehdoista tai muutoin kaupasta, on hänellä oikeus saattaa se kuluttajaviranomaisen tutkittavaksi. Erimielisyydet ja riidat pyritään ensisijaisesti sovittelemaan, mutta mikäli siihen ei pystytä, voidaan asia saattaa oikeuden ratkaistavaksi.

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.

Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).

FORCE MAJEURE

Laatikkokauppa ei vastaa siitä, että tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai viivästyy yrityksen vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta johtuen, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, lakoista tai ulosmarsseista, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta Laatikkokaupan toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.

Kysymyksessä on kuitenkin perhevetoinen pienyritys, jota pyörittävät ihmiset ja meillekin voi sattua jotakin ennalta-arvaamatonta. Olemme kuitenkin aina yhteydessä asiakkaaseen, mikäli jotain odottamatonta ilmaantuu.

Toimitus- ja maksuehdot yrityksille

Tilattaessa asiakasta sitova kauppasopimus syntyy, kun asiakas on lähettänyt tilauksensa verkkokaupan kautta. Tilauksessa asiakas sitoutuu ostamaan tilauksessaan yksilöidyt tuotteet ja palvelut näiden ehtojen mukaisesti.

Asiakasta kehotetaan tarkistamaan tilausvahvistus huolellisesti.

Laatikkokauppa lähettää tilaajalle sähköpostitse tilausvahvistuksen asiakkaan antamia yhteystietoja käyttäen.

Laatikkokauppa verkkokaupan hinnat ovat euroissa (eur). Hinnat ilmoitetaan arvonlisäverollisina (sis Alv 24%)

Tuotteiden hinnat eivät sisällä toimituskuluja, vaan ne laskutetaan erikseen.

MAKSUEHDOT YRITYKSILLE

 • Kaikki verkkokaupan myös kuluttajille tarkoitetut maksutavat (lue ylempää)
 • Lasku

Yrityksille ja yhteisöille voidaan avata sopimusasiakkuus ja silloin laskutamme yritystä halutulla tavalla, sähköpostilaskulla tai verkkolaskulla. Yritykset voivat käyttää kaikkia maksutapoja, mutta sopimuslaskutus on tarpeellinen esimerkiksi silloin kun on useita toimipisteitä tai käytössä ei ole maksukortteja tai pankkitunnuksia kaikilla tilauksia tekevillä henkilöillä.

Myös kunnat, Valtion virastot, museot ja muut ostolaskuja käyttävät tahot kuuluvat sopimusasiakkuuden piiriin. Sopimusasiakkuuksia hoitaa Kirsi Pitkänen +358505202611 kirsi@laatikkokauppa.fi

Varmistuaksemme tilauksen aitoudesta, sovimme aina etukäteen, kenelle yhteyshenkilölle tilausvahvistukset lähetetään.

TUOTTEIDEN TARKASTAMINEN JA REKLAMAATIOT

Asiakkaan tulee toimituksen vastaanotettuaan viivytyksettä tarkistaa, että toimitetut tuotteet ovat ehjiä ja että toimitus on sisältänyt kaikki tilatut tuotteet. Mikäli asiakas havaitsee, että toimitetussa tuotteessa on virhe tai että tilaus on muutoin virheellinen, asiakkaan tulee viipymättä ilmoittaa siitä verkkokaupan asiakaspalveluun, kirsi@laatikkokauppa.fi.

Asiakkaan reklamointi ei kuitenkaan tarkoita sitä, että tuotteessa katsottaisiin olevan virhe, vaan virhe ja virheen seuraamukset määräytyvät Suomen kauppalain (355/1987) nojalla.

OMISTUKSENPIDÄTYS

Laatikkokauppa pidättää omistusoikeuden tuotteisiin, kunnes se on vastaanottanut kaikki tilattuja tuotteita koskevat maksut täysimääräisinä. Lisäksi Laatikkokauppa pidättää oikeuden soveltuvan lainsäädännön mukaisesti keskeyttää tai lopettaa tuotteiden käyttö, estää tuotteiden toimittaminen sekä ottaa tuotteet uudelleen haltuunsa (tai ohjeistaa kolmannen osapuolen ottamaan tuotteet haltuun), mikäli asiakas ei ole suorittanut maksuja.

VAIHTO- JA PALAUTUSOIKEUS

Yritysten tilaamilla tuotteilla ei ole yleistä vaihto- tai palautusoikeutta. Pidämme kuitenkin asiakastyytyväisyyttä tärkeänä, joten jos tuote ei syystä tai toisesta ole sopiva, niin olkaa yhteydessä. Vaihdetaan tuote sopivan kokoiseen tai mietitään muita vaihtoehtoja.

Mittatilaustuotteilla ei ole koskaan palautusoikeutta sen jälkeen, kun ne on erillisestä tilauksesta valmistettu.

Mikäli Laatikkokauppa on hyväksynyt tuotteen vaihtamisen tai palauttamisen, asiakkaan on toimitettava, vaihdettava tai palautettava tuote käyttämättömänä, alkuperäisessä kunnossa Laatikkokaupan ilmoittamaan osoitteeseen viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluttua erillisestä sopimisesta.

TUOTTEIDEN TAKUU

Laatikkokaupan käsityönä valmistetut tuotteet eivät varsinaisesti ole minkään takuun piirissä, sillä niissä ei ole sellaista teknistä ominaisuutta, jolle takuu voitaisiin myöntää. Laatikkokauppa kuitenkin vastaa tuotteistaan ja haluaa pitää asiakastyytyväisyyden korkealla.

Puinen tuote on hyvä ja kestävä, mutta kuitenkin sitä on käsiteltävä ja käytettävä käyttötarkoituksen mukaisesti. Tuotteet ovat pääosin sisäkäyttöön valmistettuja ja tuotevastuu päättyy, mikäli tuotteita on käsitelty tai käytetty väärin tai muutoin kohdeltu käyttötarkoitustaan vastaisella tavalla. Puutuotteelle on ominaista sen pinnan kuluminen käytössä.

YLIVOIMAINEN ESTE

Laatikkokauppa noudattaa ehtojen mukaisia velvollisuuksia siinä määrin kuin sitä kohtuudella voidaan vaatia. Laatikkokauppa ei kuitenkaan vastaa sellaisista mahdollisista tuotteiden virheellisyyksistä, viivästyksistä tai muista sopimusrikkomuksista, jotka johtuvat Laatikkokaupan vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevista seikoista (ylivoimainen este). Ylivoimaiseksi esteeksi katsotaan esimerkiksi työtaistelutoimenpiteet, henkilökunnan sairastuminen, tuonti- ja vientikiellot sekä mahdolliset häiriöt kuljetuksissa. Viivästymistilanteessa Laatikkokauppa pyrkii kuitenkin palvelemaan asiakasta parhaalla mahdollisella tavalla ja noudattaa velvollisuuksiaan niin pian kuin se tilanteen mukaan on mahdollista.

MUUTOKSET EHTOIHIN

Laatikkokaupalla on oikeus tehdä muutoksia näihin ehtoihin. Muutetut ehdot tulevat asiakasta sitoviksi, kun kassalla hyväksytään tilaus- ja toimitusehdot.

SOVELLETTAVA LAINSÄÄDÄNTÖ JA RIITOJEN RATKAISU

Laatikkokaupan ja yritysten välisiin kauppoihin ja näihin ehtoihin sovelletaan Suomen lakia, lukuun ottamatta sen lainvalintasäännöksiä. Näihin ehtoihin sovelletaan kauppalakia (355/1987) siltä osin, kun näissä ehdoissa ei ole sovittu muunlaisia ehtoja. Osapuolet pyrkivät ratkaisemaan erimielisyydet ensisijaisesti neuvotteluteitse. Mikäli sovintoratkaisuun ei päästä, erimielisyydet ratkaistaan Satakunnan käräjäoikeudessa Suomessa.