Eurooppalaisen tammen saatavuus on vaikeaa maailmalla vallitsevan tilanteen vuoksi

Tamminen raaka-aine on tullut meille Ukrainasta ja ymmärrettävää on, että sen saatavuus on pysähtynyt. Uusia toimittajia etsivät niin me kuin maahantuojat sekä monet yrittäjät. Tämä on johtanut luonnollisesti raaka-aineen hurjaan hinnannousuun ja keskusteltuani maahantuojamme kanssa, täytyy todeta, että sen tuonti loppuu tai ainakin vähenee reilusti sekä hinnat tuotteissa tulevat nousemaan.

Olemme saaneet kuitenkin hankittua erän raaka-ainetta TammiBoxSerieen, toki uudella reilusti korotetulla hinnalla, mutta saamme siis näitä valmistettua vielä jonkin aikaa.

10mm vahvuinen tamminen raaka-aine, josta pienet tammilaatikot, tammiyöduo sekä laatikot TammiBoxserieen on nyt loppu. Tälle voi olla haasteellista löytää uutta toimittajaa kohtuullisella hinnalla ainakaan kovin nopeasti. Tämän olemme teettäneet Ukrainassa ihan meitä varten ja toivotaan, että vielä joskus maailmassa on rauha ja Ukrainalaiset pääsevät elämään normaalia elämää kotimaassaan.

Tämä on tilanne toistaiseksi.

Olemme koonneet kaikki valmiit tammiset BoxSerie modulit ja niihin kuuluvat laatikot ostettavaksi yhteen paikkaan ja mittatilauksia vastaanotamme niin kauan kun raaka-ainetta riittää.

Tammisten puulaatikot löytyvät samasta paikasta ja sinne on päivitetty varastossa olevat kappalemäärät.

Nyt jos olet alkanut kerätä sarjaa tai harkinnut sen hankintaa, on korkea aika toimia. Tammisiin L-penkkeihin tilanne ei toistaiseksi vaikuta muuten kuin laatikoiden osalta.

 

Terveisin Kirsi Pitkänen, Laatikkokauppias