Seasons Embrace- sisustustarrat ja tarratapetit 

Graafikko Susanna Sinivirta Design

Susanna on suunnitellut irrotettavan tapetin ja tarran, jonka voit jopa ottaa mukaasi kun muutat. Sisustustarrat on helppo kiinnittää ja irrottaa jälkiä jättämättä. Huolehdi vain, että kiinnitettävä pinta on puhdas ja pölytön.

Seasons Embrace tarratapettien aiheet tulevat luonnosta

Tarkoitukseni on luoda kuoseja, jotka kestävät valosta kaamokseen. Suunnittelutyöni inspiraationlähteenä on luonnollisesti vuodenajat ja ympäröivä luonto. Vaikka tarratapetit tulkitsevat eri kuukausien tapahtumia, värejä ja tunnelmia, ne sopivat koteihimme kaikkina vuoden aikoina. Ja mikä parasta, ne voi irrottaa jälkiä jättämättä.

Aiheet tulevat luonnon muodoista

Syysmallistossa (loka- ja marraskuu) tunnelmoidaan ruskean, harmaan, mustan ja valkoisen eri sävyissä. Tarratapettimallisto, Seasons´ Embrace, täydentyy kahdella uudella kuukaudella.

November collection
October Collection

Tapetteja on saatavana kolmea kokoa paloja sekä kokonaisia vuotia.

Kuosisuunnittelussa kevään kosketus

Tänä keväänä tarratapetilla nähdään huhti- ja toukokuun sävyjä.

Huhtikuussa haapa nukkuu vielä. Pajunkissat heräilee ja mullan alla muhii jo uusi elämä. Väripaletilla rusehtavat ja harmaat sävyt saavat seurakseen aavistuksen vihreää. Toukokuussa vihreä voittaa.

Kevään väripaletti

Susannaa suunnottelussa inspiroi valtavasti mullan alla tai puun kuoren sisällä tapahtuva herääminen. Mitä kaikkea siellä tapahtuukaan juuri ennen kuin näemme ensimmäiset silmut ja versot. Siementen aarteet ja kaikki ne suloiset ketunleivän kukat metsäpolun varrella.

 

Raaputustekniikkaa

-Seasons Embrace, Design from Finland

Sisustustarra ja tarratapettimallisto nähtävillä ja myynnissä myös Tapanilassa