puupenkki eteiseen

Z penkki UUTUUS Laatikkokaupasta, nyt tilattavissa sekä myymälästä että verkkokaupasta

Raamikas, vahva, kaunis ja monipuolinen Z on nyt saatavilla. Kotimaisesta koivusta valmistettu monipuolinen puupenkki joka on myös pöytä.

Puupenkki uutuus Laatikkokaupalta!

Z penkki on raamikas, vahva, hillitty, tukeva, kaunis, toimiva, monikäyttöinen, ekologinen, moderni, kestävä ja monta muuta asiaa.

Penkki on muotoilultaan ja kooltaan suunniteltu siten, että se on mahdollista sijoittaa mm sängynpäätyyn, sohväpöydäksi, sivupöydäksi, ruokapöydän äärelle, kukkapenkiksi, yöpöydäksi, tv-tasoksi.

Penkeissä on kolme väriä kuultava valkoinen, kuultava musta sekä luonnonväri öljyttynä tai lakattuna. Koot 50, 70, 100 ja 120cm

Penkin suunnittelusta ja valmistuksesta vastaa oma puuseppämme ja penkit valmistetaan tilauksesta omassa verstaassamme Tuusulassa. Valmistusaika on n 2-3 viikkoa.

Penkkien mallit on nähtävillä myymälässämme Tapanilassa. Penkistä on myös Z-eteispenkki, jossa tila kengille. Se toimii myös hyvin sängynpäädyssä vaikkapa tyynyille tai jos jopa walk in-closet, niin sinne keskelle tämä..

Penkin alle mahtuu laatikkomallistostamme mm Isoveli ja Pikkusisko, joiden avulla saat tehtyä tästä toimivan säilytysratkaisun.

Penkkien korkeus on 44cm ja syvyys 27cm, pituusvaihtoehtoja on 50, 70, 100 ja 120cm

Penkki toimitetaan koottuna eikä sitä saa purettua osiin. Täyspuiset penkit painavat paljon ja niille on toimitusehdoissa saatavilla vain huonelujen kotiintoimitus tai nouto myymälästä tai verstaalta.