IDEOITA KYLPYHUONEESEEN

Kylpyhuoneet ja niiden säilytystarpeet muuttuvan elämäntilanteiden mukaan. Nyt kylppäreiltä halutaan toiminnallisuutta ja hyvää järjestystä. Jokaisella meillä on omat tarpeemme, erilaisia perhekokoja ja asuntoja. Kuitenkin jokainen voi luoda juuri omannäköisen ilman suurempaa remonttia ja saada samalla päivittäiset kylpyhuonetuotteet siistiin järjestykseen ja omille paikoilleen.

kylpyhuonelaatikot
Puulaatikot toimivat mahtavasti wc- ja kylpyhuonetiloissa tai saunan pukuhuoneessa. Kosmetiikkatuotteille, pyyhkeille oma paikkansa. Laatikot kestävät hyvin kylpyhuoneen kosteutta, kunhan eivät ole suoraan veden kanssa kosketuksissa. Mäntylaatikot on käsitelty kuultavilla lakkaväreillä ja tammilaatikot, joko öljytty tai lakattu kirkkaalla lakalla.

Meiltä voit myös tilata mittatilauksena juuri tarpeisiisi sopivia laatikoita.


Vanhanajan Tuomaala penkki sopii niin mökkitunnelmaan, kuin modernimpaankin sisustukseen. Penkit ovat mäntyä ja jokainen oma uniikki yksilönsä numeroituna,

Kosteaan tilaan käsittelemme penkkejä Supi saunavahalla. Petsatun penkin voi sijoittaa myös esim. pukuhuoneeseen.

LINA puuvillapyyhkeet voit tilata myös meiltä. Tämä pyyhe on ohut, kevyt, vie vähän tilaa, toimii kotona ja harrastuksissa, on helppo ja nopea pestävä, kuivuu äkkiä ja mikä parasta, kuivaa hyvin.

LINA puuvillapyyhkeet

Poimintoja tuotteista <-->