KYLPYHUONE

Kylpyhuoneet muuttuvat ja me niiden mukana. Nyt kylppäreiltä halutaan toiminnallisuutta ja hyvää järjestystä. Jokaisella meillä on omat tarpeemme, erilaisia perhekokoja ja asuntoja. Kuitenkin jokainen voi luoda juuri omannäköisen ilman suurempaa remonttia ja saada samalla päivittäiset kylpyhuonetuotteet siistiin järjestykseen ja omille paikoilleen.

kylpyhuonelaatikot

Puulaatikot toimivat mahtavasti myös vessoissa ja kylppäreissä. Kun jokaiselle tavaralle on oma paikkansa, ei tule hankittua turhia tuotteita vaikkapa lakkapulloja.


puupenkki kylpyhuoneeseen
pyyhkeet ja penkit
Tuomaala penkki kylpyhuoneeseen käsiteltynä

Vanhanajan penkki sopii niin mökkifiilikseen kuin modernimpaankin kylppäriin. Kun tilaat penkin saunaan, ilmoita se tilausvaiheessa, niin tiedetään öljytä riittävästi.

Ja entäpä sitten hamam-pyyhkeet. Uusi pyyhe on ohut, kevyt, vie vähän tilaa, toimii kotona ja harrastuksissa, on helppo ja nopea pestävä, kuivuu äkkiä ja mikä parasta, kuivaa hyvin. Mieti vaikka 5 henkisen perheen jättikoikoiset pyyhkeet pesukoneessa, kerralla menee ja mahtuu hyvin muutakin. Tutustu ihmeessä, jos et ole vielä sitä tehnyt.

Poimintoja tuotteista <-->