Suomalainen puu hurmaavassa muodossa

Laatikko on seinillä varustettu esine, jonka tekee tärkeäksi sen sisään jäävä tyhjä tila.

Laatikkokauppa tekee itse käsityönä omassa verstaassa puulaatikot, penkit, jakkarat, hyllyköt, mittatilausunelmat sekä yritysten tarpeet suomalaisesta puusta. Tapanila on Laatikkokaupan kivijalka, showroom sekä verkkokaupan keskus, maalaamo ja miniverstas. Isompi puuverstas sijaitsee Hausjärvellä jossa työskentelee puuseppämme Repe.

Kaikki puulaatikot naulataan käsin ihan vasaralla. Välissä on kosteudenkestävä liima. Näin syntyy sukupolvelta toiselle kestäviä tuotteita, jotka on tarkoitettu kestämään elämää.

Laatikkokaupan tuotteet maalataan käsityönä sivellintekniikalla Tapanilassa. Käytössä on lakkoja, petsejä, maaleja, vahoja ja näiden yhdistelmiä. Syntyy luonnollisia pintoja ja uniikkeja asioita, joihin voi laittaa asioita. Kaikki tuotteet on saatavilla 8:ssa värissä, lisäksi on kauden värit ja erikoistoiveet.

Tuotteet on suunniteltu kokonsa puolesta vastaamaan tämän päivän tarpeita, ja niiden käyttötarkoitusta on mietitty monelle kodin ja työpaikan tarpeelle.

Lelulaatikko, lehtilaatikko, klapilaatikko, villasukkalaatikko, kierrätyslaatikko, viinilaatikko, hyllylaatikko, kenkälaatikko, kirjalaatikko…

Valmiita laatikkomalleja ja kokoja on valtava määrä, isoja ja pieniä. Kuitenkaan nämä eivät aina kohtaa tarpeita, vaan halutaan joku tietyn kokoinen. Teemme mittatilauksena paljon näitä, valmistus kestää n 2 viikkoa. Yritykset voivat tilata tuotteet omilla väreillä tai logotettuna. Autamme suunnittelussa, on sitten tarpeet mitkä tahansa budjetti huomioiden.

Laatikkokauppa valmistaa siis tuotteet suomalaisesta täyspuusta. Laatikot ovat mäntyä. Lähialueen sahat toimittavat mitallistettua lautatavaraa, levyt teetetään Pohjanmaalla.

Laatikkokaupan kaikille tuotemerkeille on myönnetty Design from Finland ja Avainlippu- tunnukset.