Laatikkokauppa ® - Design from Finland - Made in FinlandSuomalainen puu hurmaavassa muodossa

Laatikko on seinillä varustettu esine, jonka tekee tärkeäksi sen sisään jäävä tyhjä tila.

Laatikkokauppa tekee itse käsityönä omassa verstaassa puulaatikot, penkit, jakkarat, hyllyköt, mittatilausunelmat sekä yritysten tarpeet suomalaisesta puusta. Tapanila on Laatikkokaupan kivijalka ja showroom. Puuverstas sijaitsee Tuusulassa, jossa työskentelee puuseppämme Repe ja Kirsi.

Kaikki puulaatikot naulataan ja välissä on kosteudenkestävä liima. Näin syntyy sukupolvelta toiselle kestäviä tuotteita, jotka on tarkoitettu kestämään elämää.

Laatikkokaupan tuotteet maalataan käsityönä sivellintekniikalla Tuusulassa. Käytössä on lakkoja, petsejä, maaleja, vahoja ja näiden yhdistelmiä. Syntyy luonnollisia pintoja ja uniikkeja asioita, joihin voi laittaa asioita. Kaikki tuotteet on saatavilla yli 20:ssa värissä, lisäksi on kauden värit ja erikoistoiveet.

Tuotteet on suunniteltu kokonsa puolesta vastaamaan tämän päivän tarpeita, ja niiden käyttötarkoitusta on mietitty monelle kodin ja työpaikan tarpeelle.

Lelulaatikko, lehtilaatikko, klapilaatikko, villasukkalaatikko, kierrätyslaatikko, viinilaatikko, hyllylaatikko, kenkälaatikko, kirjalaatikko…

Valmiita laatikkomalleja ja kokoja on valtava määrä, isoja ja pieniä. Kuitenkaan nämä eivät aina kohtaa tarpeita, vaan halutaan joku tietyn kokoinen. Teemme mittatilauksena paljon näitä, valmistus kestää n 2 viikkoa. Yritykset voivat tilata tuotteet omilla väreillä tai logotettuna. Autamme suunnittelussa, on sitten tarpeet mitkä tahansa budjetti huomioiden.

Laatikkokauppa valmistaa siis tuotteet suomalaisesta täyspuusta. Laatikot ja Tuomaala-penkit ovat mäntyä. Lähialueen sahat toimittavat Laatikkokaupalle raaka-aineet, osa teetetään Pohjanmaalla.

Laatikkokaupan kaikille tuotemerkeille on myönnetty Design from Finland ja Avainlippu- tunnukset. Laatikkokauppa on rekisteröity tavaramerkki.

Tästä verkkokauppaan