Olohuone, nimensä mukaisesti olemiseen tarkoitettu tila jossa leikitään, katsotaan telkkaria ja syödään sekä nautitaan vapaa-ajasta. Kokosimme tähän poimintoja vanhoista suosikeista uusimpiin tuotteisiin. Puu elää ja on lämmin elementti.

Tammi BoxSerie™ on moduulihyllystö, joka muuntuu moneen käyttötarkoitukseen. Se tehdään käsityönä omassa verstaassamme Tuusulassa, tammi tulee euroopasta ja on sertifioitua. Moduulit lakataan.

Lisäämällä jalat yhteen moduuliin, se onkin sohvapöytä, sivupöytä tai yöpöytä. Vielä kun laitetaan siihen laatikko, se on säilytyskaluste niin eteisessä kuin olohuoneessakin. Tammiseen laatikkoon saa valita vetimen joko nahkaisena tai sormiaukkona ja jaloissakin on muotovaihtoehtoja.

Tammi on niin kaunis puu eikä siihen kyllästy koskaan ja nämä ovat siis täyspuuta ja siten myös kohtuu painavia.

Kaunotar RIMA senkki tässä esittäytyy. Kaksi kokoa 100 ja 120cm ja korkeuksia jalkavaihtoehdoissa on kolme 15, 35 ja 55cm.

Sohvapöydäksi tai tv-tasoksi 15cm, sivutasoksi, ikkunan alle tai tv-tasoksi sopii hyvin 35cm. 55cm jalat ovat jo niin korkeat, että taso tulee seisomakorkeuteen. Tutustu tarkemmin tuotteessa.

TÄYDENNÄ SEURAAVILLA TUOTTEILLA

Valikoituja poimintoja valikoimasta sekä kuvissa esiintyvät tuotteet löydät tasta. Anna mielikuvituksen viedä, suunnittele oma kokonaisuutesi tai osa nykyistä sisustusta. Myymälässämme pääset katsomaan tuotteet ihka elävinä.