Oletko sinä uusi Laatikkokauppias?

Joskus elämä tekee mutkia matkaan. Toisinaan ne ovat harkittuja, välillä odottamattomia.

Tapanilan myymälämme oli osa Laatikkokaupan kasvutarinaa ja meille erittäin tärkeä rakennuksen, sijainnin ja historiankin vuoksi. Talohan on myyty ja uusi omistaja aloitti mittavan remontin heinäkuussa, jonka keston piti olla 2 kk. Se on edelleen kesken. Tässä välissä kuitenkin liiketilamme ihanassa hirsitalossa vuokrattiin toisaalle ja tilalle jäävä tila ei ole meille sopiva, riittävä tai mieluinen.

Tapanilan myymälä on siis lopullisesti suljettu.

Uskomme kuitenkin, että kaikella on tarkoituksensa ja innokkaasti etsimme nyt yhteistyökumppania, jonka kanssa lähdetään jatkamaan pääkaupunkiseudun kivijalkatarinaa.

Asiakkaamme todella kaipaavat myymälää, jossa nähdä, tuntea ja tuoksutella tuotteita. Asiakkaat haluavat tehdä suunnitelmia ja tilata mittatilauskokonaisuuksia. Myös noutopaikkaa kaivataan, joten tässä on hyvä mahdollisuus sinulle, joka kaipaat liikkeeseesi jotain uutta ja lisää asiakasvirtaa.

Etsimme siis sellaista yrittäjää, jonka myymälästä voimme vuokrata osan ja tehdä siihen konseptishopin, jossa on koko valikoima sekä tilausvalikoima. Tulemme jakamaan liikkeesi kiinteitä kustannuksia ja saat lisäksi provision myyntityöstä. Koulutamme henkilökuntasi tuotteisiin ja siihen liittyvään tietouteen. Käydään myös vaikka verstaalla tutustumassa tuotantoprosessiin, niin jatko on helpompaa.

Meillä Senni toimii avainhenkilönä kiinteässä yhteistyössä sinun ja verstaan välillä pitäen huolta, että tuotteita on riittävästi ja mittatilaustuotetilaukset etenevät valmistukseen.

 

Eikä tässä vielä kaikki, jotain uuttakin on tulossa.

Avaamme pian myös yritysverkkokaupan, joten jälleenmyyjäksi ryhtyminen haluamallasi tuotteilla on vain askeleen päässä. Jälleenmyyjille tullaan avaamaan omat tunnukset verkkokauppaan, joten laitathan sähköpostia jo nyt Sennille. Tahdomme tietää alla olevia juttuja, jotta voimme suoraan suositella just ne oikeat tuotteet myyntiin.

  • paikkakunnan
  • liikkeen nimen, yhtiön nimen ja Y-tunnuksen
  • yhteystiedot
  • ja kerro lisäksi vähän asiakaskunnastasi

Yritysverkkokauapassa voi asioida ihan kaikki Y-tunnuksen omaavat yritykset, etsit sitten esillepanoon apuvälineitä, lounasravintolaan aterinlaatikoita, konttoriin työpöydälle laatikoita tai kauneushoitolaan kynsilakoille tarjottimia. Yritysverkkokauppa avataan 18.10.2021

 

Yhteyshenkilömme yritysmyynnissä on Senni Salonoja

0504625632 tai senni@laatikkokauppa.fi

  • Laatikkokauppa on perustettu 2013
  • Laatikkokauppa on rekisteröity tavaramerkki
  • Laatikkokaupalla on avainlippu ja Design from Finland tunnukset
  • Valikoimiin kuuluvat lukuisat laatikkomallit, 4 penkkisarjaa, mittatilaustuotteet sekä modulaariset hyllykalusteet
  • Laatikkokaupassa työskentelee 4 henkeä
  • Laatikkokauppa on perheyritys jonka verstas ja tehtaanmyymälä sijaitsee Satakunnassa Köyliössä
Jaa tämä: