Ravintola messut HelsingissäHoReCa- alan vuoden odotetuin tapahtuma Fastfood&Cafe&Ravintola 2019 järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä 6. ja 7.3. 2019.

Fastfood & Café & Ravintola on saavuttanut vuosien saatossa vahvan asemansa alan suosituimpana ravintola-alan kohtaamispaikkana. Tapahtuma kerää jälleen ammattilaiset kahden päivän ajaksi verkostoitumaan ja inspiroitumaan Messukeskukseen Helsinkiin.

Laatikkokauppa ® on mukana messuilla 2 hallissa osastolla 2e63 alalle suunnitelluilla tuotteilla sekä uusilla ideoilla ja väereillä.

Laatikkokaupan omassa verstaassa Tuusulassa valmistamme puulaatikoita ja muita sisustuksellisia mutta käytännöllisiä puutuotteita nopeasti vastaamaan tarpeitanne koko HoReCa-alalle. Ketterä toimintamallimme mahdollistaa tuotteet muutamista kappaleista isoihin sarjoihin ja kokonaisiin konsepteihin. Tule tutustumaan valmismallistoon, ideoihin tai suunnittelemaan omat mallit yhdessä Laatikkokaupan® suunnittelijoiden kanssa. Laitetaan yhdessä villeimmätkin ideat liikkeelle ja rakennetaan niistä toimiva ja käyttötarkoitukseen sopiva kokonaisuus.

Vuoden 2019 Fastfood & Café & Ravintola -tapahtumakattaus on suunniteltu heille, jotka odottavat tapahtumalta vähän enemmän. Tarjolla on kestävän kehityksen valintoja, ideoita ja keskusteltavaa liiketoiminnan parantamiseksi sekä uusimmat trendit alalta. Ohjelmassa tarjolla myös kiinnostavia nimiä puheenvuoroillaan herättämässä keskustelua sekä Suomen huippuja kisaamassa kolmessa eri kilpailussa.

Tapahtuma on suunnattu ammattilaisille ja sinne on vapaa pääsy.

Täältä voit rekisteröityä.

Tervetuloa.

Tapahtuma avoinna ke 6.7. klo 9-17 ja to 7.3. 9-16

Tapahtuman ajan myymälämme palvelee normaalisti. Verstas on suljettu tapahtuman ajan.