Laatikkokauppa - Design from Finland

Mittatilaus

Voit teettää puulaatikot ja muut puutuotteet myös mittatilauksena ja omien toiveiden mukaan valmistettuna. Mittatilaustyö on valmis jo noin 2-3 viikossa. Isommissa määrissä saattaa mennä hiukan pidempään.

Puulaatikot mittatilaus
Mittatilauksena tehdyt wannabe Lego- laatikot

 

koiran portaat
Pienelle koiralle tehdyt portaat, joissa säilytystilaa

Lomakkeen täyttäminen ei vielä sido sinua mihinkään. Suunnittelemme yhdessä, sovimme hinnan ja olet valmis tilaamaan. Mittatilaustyöt voi maksaa verkkokaupassa niinkuin kaikki muutkin. Luomme tuotteen tilaajan nimellä ja täällä on helppo valita itselle sopivin maksu- ja toimitustapa. Sähköpostitilauksissa myös noudon yhteydessä voi tuotteet maksaa. Verstaalta noudettaessa tuotteet tulee maksaa etukäteen, Helsingin liikkeessä Tapanilassa käyvät yleisimmät kortit sekä käteinen. Kuluttajat voivat jakaa ostoksen summaa usealla tavalla, yrityksille on käytössä verkkokaupassa lasku yritykselle ja sähköpostitilauksissa on laskutusmahdollisuus. Tämä edellyttää y- tunnusta.

fragile
Laserilla voidaan tehdä laatikoihin merkkauksia ja logoja.

Yrityksille suunnitellaan ja tehdään paljon erilaisia personoituja tuotteita niin ravintoloihin kuin liikelahjoiksi ja lahjapakkauksiksi. Kauttamme puutuotteet voidaan haluttaessa merkitä laserilla. On tarpeenasi sitten viinilaatikko, give away, liikelahjapakkaus tai tuotepakkaus, niin autamme suunnittelussa. Asiakkaitamme ovat erilaiset ravintolat, hotellit, yritykset, valokuvaajat, lasi- ja korutaiteilijat, sisustussunnittelijat ja arkkitehdit. Kaikki meillä valmistetut tuotteet kantavat Avainlippua ja Design from Finland merkkiä. Laatikkokauppa on rekisteröity tavaramerkki.

Ota yhteyttä joko yhteydenottolomakkeella tai sähköpostitse laatikkokauppa@laatikkokauppa.fi. Kerro tarpeesi, haluatko tyylikästä sileää vai rouheampaa pintaa, mitä sen pitää kestää ja mihin tarkoitukseen tuote tulee.

Määrä ja materiaali sekä koko vaikuttaa hintaan, joten pohjatiedot jouduttaa suunnittelua. Kumpi on tärkeämpi, laatikon sisämitta vai ulkomitta? Voit tehdä luonnoksen halutessasi valmiiksi, liittää ideakuvia tai pyytää suunnitteluapua.

Ihan paperille käsin tehty luonnos on riittävä, me hoidamme loput.