Mittatilaukset

Voit teettää puulaatikot ja muut puutuotteet myös mittatilauksena ja omien toiveiden mukaan valmistettuna.

Mittatilauksena teetetty työ on valmis jo noin 2-3 viikossa. Isommissa määrissä saattaa mennä hiukan pidempään.

Mittatilauskyselyn lähettäminen ei vielä sido sinua mihinkään. Suunnittelemme yhdessä, sovimme hinnan ja olet valmis tilaamaan.

Kaikki meillä valmistetut tuotteet kantavat Avainlippua ja Design from Finland -merkkiä. Laatikkokauppa® on rekisteröity tavaramerkki.

Mittatilaukset voi maksaa verkkokaupassa niinkuin kaikki muutkin. Luomme tuotteen tilaajan nimellä ja täällä on helppo valita itselle sopivin maksu- ja toimitustapa.

Sähköpostitilauksissa myös noudon yhteydessä voi tuotteet maksaa. Verstaalta noudettaessa tuotteet tulee maksaa etukäteen, Helsingin liikkeessä Tapanilassa käyvät yleisimmät kortit sekä käteinen. Kuluttajat voivat jakaa ostoksen summaa usealla tavalla.

Mittatilauksen tekeminen

Ota yhteyttä joko yhteydenottolomakkeella tai sähköpostitse laatikkokauppa@laatikkokauppa.fi.

Kerro tarpeesi, haluatko tyylikästä sileää vai rouheampaa pintaa, mitä sen pitää kestää ja mihin tarkoitukseen tuote tulee.

Laatikoiden määrä, koko ja materiaali vaikuttavat hintaan, joten pohjatiedot jouduttaa suunnittelua. Kumpi on tärkeämpi, laatikon sisämitta vai ulkomitta?

Voit tehdä luonnoksen halutessasi valmiiksi, liittää ideakuvia tai pyytää suunnitteluapua. Ihan paperille käsin tehty luonnos on riittävä, me hoidamme loput.

Mittatilaustuotteet yrityksille

Yrityksille suunnitellaan ja tehdään paljon erilaisia personoituja tuotteita niin ravintoloihin kuin liikelahjoiksi ja lahjapakkauksiksi.

On tarpeenasi sitten viinilaatikko, giveaway, liikelahjapakkaus tai tuotepakkaus, niin autamme suunnittelussa. Asiakkaitamme ovat erilaiset ravintolat, hotellit, yritykset, valokuvaajat, lasi- ja korutaiteilijat, sisustussunnittelijat ja arkkitehdit.

Puutuotteet voidaan haluttaessasi merkitä myös laserilla.

Yritysten mittatilaustyöt tilataan edellä mainitulla tavalla, samoin kuin muutkin mittatilaustyöt.

Yrityksiä voimme laskuttaa sähköpostitilauksissa. Tämä edellyttää y-tunnusta.