Laatikko on seinillä varustettu esine, jonka tekee tärkeäksi sen sisään jäävä tyhjä tila.

Suomalainen puu hurmasi minut ja jo pienenä tyttönä halusin huonekalutehtaan, no ei ihan sellaista, mutta laatikkotehtailua kuitenkin. Puinen laatikko kun vaan on niin ihana ja monikäyttöinen, syntyi Laatikkokauppa vuonna 2013.

Laatikkokaupan myymälä, Tapanila Store

Lumouduimme talosta, paikasta, jonka takapihalla olemme Pian kanssa lapsuudessa leikkineet. Talo sijaitsee Tapanilassa, kylässä Pohjois-Helsingissä, joka on seudun vanhimpia asuinalueita. Vanha huvila-alue, joka on vertaansa vaille. Talo on yksi kulttuurihistoriallisesti arvokkaaksi julistetuista ja suojeltu. Monille se on yksi Tapanilan tunnusmerkeistä ja sellaisena haluamme sen pitää.

Konseptikauppa Tapanila Store

Myymälästämme löydät Laatikkokaupan lisäksi Lina-pyyhkaupan, Tylli- matot, Kangasjohto, Suomen myymälän sekä Kude Design naistevaateliikkeen

Laatikkokaupan tuotteiden valmistus

Kaikki Laatikkokaupan tuotteet valmistetaan ja pintakasitellään omassa verstaassa Tuusulassa, Ristikiven teollisuusalueella. Käytössämme on n. 300m2.

Laatikkokauppa verstas Tuusula

avainlippu_musta_rgb      dff_merkki_black

Laatikkokauppa® ja sen kaikki tuotemerkit kntavat näitä tunnuksia. Laatikkokauppa® on rekisteröity tuotemerkki.

 

 

 

Laatikkokauppa on myös Facebookissa, Instagramissa ja Pinterestissä

laatikkokauppa.fi

Sisustuskauppa Tapanilan sivut Facebook ja Instagram

tapanila.store

Sisustuskauppa Tapanila

Slide thumbnail

Meistä

Titi ja Tuittu

Kirsi

Alan

Tapanilan myymälä

Pia

Bella

Perheyrityksen pieni piiri tässä näin teille esittelyssä. Pia hoitaa myymälämme ja sen asiakaspalvelua, pitää huolta somesta ja markkinoinnista. Kirsi vastaa ostoista ja laskuista, yrittäjä kun on, mutta on myös maalari ja toisinaan sahallakin. Kirsi myös suunnitelee ja vastailee viesteihinne. Ilman puuseppää ei meitä olisi, Alan tässä on kyllä ihme, tekee kaiken puutyön. Verstasvahdit Titi ja Tuittu huolehtii osittain siivouksesta ja sielunhoidosta. Queen Bella onkin sitten syy siihen, että myymälällä on aukioloajat. Tervetuloa meille!

Laatikkokaupan verstas

Jaa tämä: