Mittatilaukset

Voit teettää puulaatikot ja muut puutuotteet myös mittatilauksena ja omien toiveiden mukaan valmistettuna.

Puuverstaamme sijaitsee omissa tiloissamme Köyliössä Satakunnassa.

Mittatilauskyselyn lähettäminen ei vielä sido sinua mihinkään. Suunnittelemme yhdessä, sovimme hinnan ja olet valmis tilaamaan. Pyrimme vastaamaan tiedusteluihin kolmen arkipäivän kuluessa.

Kaikki meillä valmistetut tuotteet kantavat Avainlippua ja Design from Finland -merkkiä. Laatikkokauppa® on rekisteröity tavaramerkki.

Mittatilaukset voi maksaa verkkokaupassa niin kuin kaikki muutkin. Luomme tuotteen tilaajan nimellä ja täällä on helppo valita itselle sopivin maksu- ja toimitustapa.

Mittatilauksen tekeminen

Ota yhteyttä joko yhteydenottolomakkeella tai sähköpostitse pia@laatikkokauppa.fi

Kerro tarpeesi, haluatko tyylikästä sileää vai rouheampaa pintaa, mitä sen pitää kestää ja mihin tarkoitukseen tuote tulee.

Laatikoiden määrä, koko ja materiaali vaikuttavat hintaan, joten kattavat pohjatiedot jouduttavat suunnittelua. Mitat on tärkeät, ilman niitä ei hintaa voi laskea. Kerro myös onko kyseessä sisämitta vai ulkomitta.

Voit tehdä luonnoksen halutessasi valmiiksi, liittää ideakuvia tai pyytää suunnitteluapua. Ihan paperille käsin tehty luonnos on riittävä, me hoidamme loput.

Mittatilaustuotteet yrityksille

Yrityksille suunnitellaan ja tehdään paljon erilaisia personoituja tuotteita niin ravintoloihin kuin liikelahjoiksi ja lahjapakkauksiksi.

On tarpeenasi sitten viinilaatikko, giveaway, liikelahjapakkaus tai tuotepakkaus, niin autamme suunnittelussa. Asiakkaitamme ovat erilaiset ravintolat, hotellit, yritykset, valokuvaajat, lasi- ja korutaiteilijat, sisustussuunnittelijat ja arkkitehdit.

Puutuotteet voidaan haluttaessasi merkitä myös laserilla.

Yritysten mittatilaustyöt tilataan edellä mainitulla tavalla, samoin kuin muutkin mittatilaustyöt.

Yrityksen mittatilausasioissa sinua palvelee kirsi@laatikkokauppa.fi  

Kirsi Pitkänen 050 520 2611

Yrityksiä voimme laskuttaa sähköpostitilauksissa. Tämä edellyttää y-tunnusta.