Laatikko on seinillä varustettu esine, jonka tekee tärkeäksi sen sisään jäävä tyhjä tila.

Suomalainen puu hurmasi minut. Jo pienenä tyttönä halusin huonekalutehtaan, no ei ihan sellaista, mutta laatikkotehtailua kuitenkin. Puinen laatikko kun vaan on niin ihana ja monikäyttöinen, syntyi Laatikkokauppa, suomalainen puu hurmaavassa muodossa. Ensin verstaalle sitten verkkoon ja nyt puuntuoksuinen kauppa.

Laatikkokauppa Tapanila, Tapanila Store

Lumouduin talosta, paikasta, jonka takapihalla olen lapsuudessani leikkinyt. Paikasta, jonka ohi olen useasti ajanut ja ajatellut, voi kun jonain päivänä saisin palan tuon talon lumoa. Tuonne haluan Laatikkokaupan kivijalan. Ja näin haaveet voi toteutua.

 

uusi sisustus- ja säilytyskauppa Helsingissä
Päivöläntie 15, Kulttuurihistoriallisesti merkittävä Tapanilan Raudan entinen liikekiinteistö Helsingissä.

Talo sijaitsee Tapanilassa, kylässä Pohjois-Helsingissä, joka on seudun vanhimpia asuinalueita. Vanha huvila-alue, joka on vertaansa vaille. Talo on yksi kulttuurihistoriallisesti arvokkaaksi julistetuista ja suojeltu. Monille se on yksi Tapanilan tunnusmerkeistä ja sellaisena haluamme sen pitää.

 

sisustus- ja säilytyskauppa

Sain tämän talon liiketilat vuokrattua ja perustin siihen Laatikkokaupan kivijalan, joka matkalla kasvoi konseptikauppa Tapanila Storeksi.

Laatikkokaupan tuotteiden valmistus

Kaikki Laatikkokaupan tuotteet valmistetaan ja pintakasitellään omassa verstaassa Tuusulassa, Ristikiven teollisuusalueella. Käytössämme on n. 300m2.

Laatikkokauppa verstas Tuusula

avainlippu_musta_rgb      dff_merkki_black

Laatikkokauppa® ja sen kaikki tuotemerkit saivat nämä symbolit  2016 ja tämä on huikean ihana asia. Laatikkokauppa® on rekisteröity tuotemerkki.

 

Tapanila on  kaikkiaan muuttumassa kulttuurin, sisustamisen ja elämäntavan kehdoksi pienine kivijalkoineen ja toivottavasti Päivöläntien kaikki muutkin kivijalkaliikkeet täyttyvät toinen toistaan mielenkiintoisimmista pajoista ja puodeista.

Tapanilan Tehdas lienee jo monelle tuttu, se on ihan naapurissa sisältäen sisustusta, teatteria, työhuoneita ja mm. luomutukun, Rönttösrouvakin juuri remontoi naapuriin ison kahvilan. ChinaMan tarjoaa naapurissa huippusapuskaa, kauneutta voi huoltaa useassa paikassa. Viini/tapasbaari Tapanilasta puuttuu ja sitä kysellään joka päivä, että eikö nyt joku tekisi.

 

tee valaisin puulaatikkoon
Kangasjohdoilla teet mielikuvutksellisia valaisimia.

Kun kolme vuotta sitten päätin aloittaa Laatikkokaupan kehittämisen kelloon katsomatta, tämän hetken kokeminen vei minua eteenpäin. Nyt liikkeestä voi ostaa monen käsityöläisen tuotteita, Kangasjohtoja ja valaisintarvikkeita, popupissa vaihtuu kauppias kuukausittain ja pohjoisen vanhat huonekalut lumoavat loputkin kävijät.

Tervetuloa Tapanilaan, hurmaavaan puuntuoksuiseen sisustuskauppaan.

Kauppias Kirsi Pitkänen oikealla ja sisareni Pia vasemmalla
Repe
Puuseppämme Alan, alias Repe, Boxboy

Laatikkokauppa on myös Facebookissa, Instagramissa ja Pinterestissä

laatikkokauppa.fi

Sisustuskauppa Tapanilan sivut Facebook ja Instagram

tapanila.store

Sisustuskauppa Tapanila

Jaa tämä:
gtag('config', 'AW-972888713');