Koronatianteen uusien rajoitusten vaikutukset Laatikkokaupassa

Uudet rajoitukset aiheuttavat meille kaikille pohdintaa ja jälleen kerran saamme miettiä toimintatapojamme niin yksityisinä henkilöinä kuin yrityksenäkin.
Otamme tilanteen ja suositukset huomioon kaikessa työssämme niin verstaalla kuin myymälässäkin.

MYYMÄLÄ TAPANILASSA

Myymälä on avoinna ke-pe 11-18 ja la 11-15

Meille on turvallista tulla ja koska myymälämme on pieni, rajoitamme sisällä olevien asiakkaiden määrää kerralla 5 henkilöön. Näin jokaiselle löytyy oma vapaa tila, missä tutkiskella tuotteita.

Eteisessä on käsidesi, sitä käytetään mennen tullen ja jos sinulla ei ole maskia tullessasi, saat sen eteisestä. Muista huomioida toiset asiakkaat ja henkilökunta. Myyjiämme on ohjeistettu oleskelemaan turvaetäisyyden päässä asiakkaista. Ethän tule sairaana myymäläämme.

Pintoja puhdistetaan useaan kertaan päivän aikana.

VERKKOKAUPPANOUDOT TAPANILASTA

Voit tilata tuotteet verkkokaupasta ja noutaa ne vaikka ilman kontaktia Tapanilan myymälästä. Kun saat tekstiviestin, jossa ilmoitetaan tuotteiden olevan noudettavissa, vastaa siihen, mikäli haluat kontaktittoman noudon. Se voidaan järjestää takaoven kautta, jonne pääsee ajamaan myös autolla. Takapihalla on kylläkin paljon lunta kasoissa ja tilaa on vähän, mutta sopu sijaa antaa.

VERKKOKAUPPA

Verkkokauppamme on avoinna aina ja yhteyden meihin saa helposti vaikkapa messengerillä (nettisivujen alalaidassa on siihen pikanäppäin).

Meille voi myös soittaa, mikäli haluat puhua mielummin puhelimessa.

Myymälä: 0449870242

Pia, mittatilaukset ja verkkokauppa 0505962772

Kirsi, yritysasiakkaat 0505202611

Senni, myymälänhoitaja: 0504625632

Yhteydenottolomakkeeseen tästä

Tervetuloa ostoksille missä ja miten haluat, me tarvitsemme teitä.

Tee olosi mukavaksi kotikonttorissa. Luo ympäristö, jota jaksat katsella ja muista hemmotella itseäsi päivän aikana erilaisilla välipaloilla.

Tässä muutamia ideakuvia, joilla pääset jo hyvään alkuun suunnittelussa.