Hei kaikille Laatikkokaupan asiakkaille ja yhteistyökumppaneille

Mikroyrittäjänä ja työllistäjänä olen hurjan huolissani koko maan tilanteesta, niin meidän kuin muidenkin ja teemme kaikkemme, jotta yrityksemme toiminta jatkuu tämän vaikean ajan yli. Tähän tarvitaan tietenkin myös kaikkien apua ja toivonkin, että ihmiset ja yritykset kukin kykyjensä mukaan jatkaa tilauksiaan, näin mekin pyrimme tekemään ja kaikki ostettava suunnataan nyt pienille yrityksille.

Meillä toiminta jatkuu ihan normaalisti sekä myymälässä että verstaalla toistaiseksi, kunnes hallitus määrää ne suljettavaksi. Kysymyksessä on työpaikkamme ja sen turvaamiseksi, haluamme jatkaa toimintaa kun sille ei ole mitään estettä.

Myymälässä on asiakkaita ja myymälänhoitajaamme varten käsidesilaite tuloeteisessä, käyttäkää sitä mennen tullen ihan vapaasti. Toivomme kuitenkin, että jos koet olevasi sairas, siirrä käyntiäsi siihen asti, että olet tervehtynyt. Myymälä on tehosiivouksessa päivittäin ja kosketuspintoja mm maksupäätettä desinfioidaan. Nyt kuitenkin myymälässämme on käynyt tämän viikon aikana vain muutama asiakas, ihmiset ovat peloissaan ja se on ymmärrettävää. Meille on ihan turvallista tulla.

Myymälämme on pieni erikoisliike ja jos toivot tuotteille noutoa myymälästä, se voidaan järjestää myös niin, ettei tarvitse tulla sisälle lainkaan, mikäli tuotteet on maksettu etukäteen esimerkiksi verkkokaupassa. Soita myymälään sen aukioloaikoina ja sovi asia ti-pe 11-18 ja la 11-15 puh: 0449870242

Verkkokaupasta on mahdollisuus tilata tuotteita myös kotiinkuljetuksella. Tarjoamme kotiinkuljetuksen nyt hintaan 10€ pakettitoimituksille. Sen hoitaa Matkahuolto ja Matkahuollon sivuilla lukee seuraavaa:

  • Toistaiseksi vastaanottajalle pakettia toimitettaessa Matkahuollon kuljettajat jättävät paketin ovelle ja odottavat hieman kauempana, kunnes vastaanottaja avaa oven.

  • Matkahuollon asiakaspalvelijat ja kuljettajat eivät käsittele vastaanottajan henkilöllisyystodistusta tai puhelinta. Esimerkiksi lähetystunnusta tai vastaanottajan henkilöllisyyttä tarkistettaessa asiakas pitää henkilöllisyystodistusta tai puhelinta omassa kädessään.

  • Toistaiseksi vastaanottajalta ei pyydetä allekirjoitusta, vaan Matkahuollon asiakaspalvelija tai kuljettaja merkitsee paketin vastaanotetuksi järjestelmään.

  • Matkahuollon toimipaikoissa maksupäätteiden läheisyyteen on sijoitettu käsidesiä ja/tai kertakäyttöhansikkaita asiakkaiden käyttöön.

Verstaalla työskentelee vain puuseppämme Alan ja yrityksen omistaja Kirsi. Meidän elinpiiri on aika pieni, töihin ja kotiin ja omalla autolla kuljetaan, ruokatoimitukset hoidetaan nyt kotiinkuljetuksella ja vältämme kaikkea turhaa kanssakäymistä muiden ihmisten kanssa. Käsihygienia on ollut meille aina tärkeä ja nyt tehostamme sitä edelleen. Olemme ottaneet käyttöön verstaalla tehostetun hengityssuojainten käytön. Hanskoja olemme käyttäneet aina ja käytämme edelleen.

Varastossamme on raaka-aineita riittämiin, jotta voimme jatkaa tuotantoa aika pitkään, mikäli toimittajille tulee tuotantokatkoksia. Verkkokaupasta on siten turvallista tilata tuotteita, toimitamme ne suoraan verstaalta asiakkaalle.

Terveisin Kirsi Pitkänen, mikroyrittäjä ja Laatikkokauppias

Jaa tämä: