Hei kaikille Laatikkokaupan asiakkaille ja yhteistyökumppaneille

Mikroyrittäjänä ja työllistäjänä olen hurjan huolissani koko maan tilanteesta, niin meidän kuin muidenkin ja teemme kaikkemme, jotta yrityksemme toiminta jatkuu tämän vaikean ajan yli. Nyt kun rajoituksia puretaan talouden turvaamiseksi, ei pidä unohtaa, että korona-virusvaara ei ole kokonaan ohi, mutta on ihanaa että maamme aukeaa pikkuhiljaa.

Keskitämme myynnin pääosin verkkokauppaan kesän ajaksi ja myymälämme on kesän ajan supistetusti avoinna mm. noudoille tortaina ja perjantaina klo 12-18 ja lauantaina klo 11-15. Muut päivät myymälä on suljettu.

Asiakkailtamme odotamme turvavälin pitämistä myyjään niin osto- kuin katselutilanteissakin, ohjeistusten mukaisesti. Kangasjohdon mittaamista varten, annattehan myyjälle tilaa työskennellä.

Tämä kaikki tehdään henkilökuntamme ja teidän asiakkaiden suojelemiseksi.

Jos mainitut aukioloajat eivät sovi ja haluat tulla paikanpäälle katsomaan tuotteita, soita, niin sovitaan asiasta erikseen.

Myymälässä on asiakkaita ja myymälänhoitajaamme varten käsidesilaite eteisessä, käyttäkää sitä mennen tullen. Jos koet olevasi sairas, siirrä käyntiäsi siihen asti, että olet tervehtynyt. Myymälä on tehosiivouksessa päivittäin ja kosketuspintoja mm maksupäätettä desinfioidaan.

Jos toivot tuotteille noutoa myymälästä, se voidaan järjestää ilman lähikontaktia. Silloin tuotteiden tulee olla maksettu etukäteen verkkokaupassa.

Myös nouto verstaalta Tuusulasta on mahdollinen.

Verkkokaupasta on mahdollisuus tilata tuotteita myös kotiinkuljetuksella. Tarjoamme kotiinkuljetuksen nyt hintaan 10€ pakettitoimituksille. Sen hoitaa Matkahuolto ja Matkahuollon sivuilla lukee seuraavaa:

  • Toistaiseksi vastaanottajalle pakettia toimitettaessa Matkahuollon kuljettajat jättävät paketin ovelle ja odottavat hieman kauempana, kunnes vastaanottaja avaa oven.

  • Matkahuollon asiakaspalvelijat ja kuljettajat eivät käsittele vastaanottajan henkilöllisyystodistusta tai puhelinta. Esimerkiksi lähetystunnusta tai vastaanottajan henkilöllisyyttä tarkistettaessa asiakas pitää henkilöllisyystodistusta tai puhelinta omassa kädessään.

  • Toistaiseksi vastaanottajalta ei pyydetä allekirjoitusta, vaan Matkahuollon asiakaspalvelija tai kuljettaja merkitsee paketin vastaanotetuksi järjestelmään.

  • Matkahuollon toimipaikoissa maksupäätteiden läheisyyteen on sijoitettu käsidesiä ja/tai kertakäyttöhansikkaita asiakkaiden käyttöön.

Verstaalla työskentelee vain puuseppämme Alan ja yrityksen omistaja Kirsi. Käsihygienia on ollut meille aina tärkeä ja nyt tehostamme sitä edelleen. Olemme ottaneet käyttöön verstaalla tehostetun hengityssuojainten käytön. Hanskoja olemme käyttäneet aina ja käytämme edelleen.

Varastossamme on raaka-aineita riittämiin, jotta voimme jatkaa tuotantoa aika pitkään, mikäli toimittajille tulee tuotantokatkoksia. Verkkokaupasta on siten turvallista tilata tuotteita, toimitamme ne suoraan verstaalta tai myymälästä asiakkaalle.

Verkkokauppatilauksia lähetetään kaksi kertaa viikossa.

Terveisin Kirsi Pitkänen, mikroyrittäjä ja Laatikkokauppias

Jaa tämä: