KEITTIÖÖN

Keittiö on kodin sydän niinkuin sanotaan ja mikä on ihanampaa kuin hyvässä järjestyksessä oleva inspiroiva keittiö. Puulaatikoilla saat lisäjärjestystä, uutta väriä ja toimivuuttaa ihan jokaiseen keittiöön.

Rouhea sisustus puulaatikko

Puulaatikoita valmistetaan todella monessa koossa ja materiaaleina on joko kotimainen mänty tai eurooppalainen tammi.

Mäntyiset laatikot lakataan ja tammi on joko lakattu tai öljytty. Tutustu laajaan valikoimaan, katsele tuotteiden kuvia. Kuvissa on käyttötarkoitusideoita maustepusseistä suodatinpusseihin. Leipälaatikoita, tarjottimia, korjeja ja vähän erilaisempia leikkuulautoja.

Tuotteita keittiöön
keittiöjakkara
laatikko öljypulloille

Puulaatikosta on moneksi, myös käsipyyhelaatikoksi. Sama laatikko on suunniteltu palvelemaan montaa käyttötarkoitusta.

Esimerkiksi pidepi pitkulainen puulaatikko on juuri sopiva talospaperiarkeille, öljypulloille, maustepusseille, kolmelle yritille, kirjekuorille, pippurimyllyille. Se mahtuu useimpiin keittiöiden yläkaappeihin, sinne voi laittaa pienemmät leikkuulaudat ja jääkaapissa siihen voi lajitella salatinkastikkeet, soijat ja muut pikkuputelit.

NYT MYÖS MATOT KEITTIÖÖN MEILTÄ

Laatikkokaupan verkkokauppaan on tullut myymälästämme Tapanilasta muiden kauppiaiden tuotteita. Myymälä on pienyrittäjien Shop in Shop ja tässä osa matoista. Tylli on Lahtelainen yrittäjä, joka kutoo itse kaikki matot. Juuttimatot taas ovat Freesi Living- mallistoa.

Täydennä keittiötäsi seinälaatikoilla, turvallisella jakkaralla sekä puuvillapyyhkeillä.

Jakkaran avulla yletät itse ylähyllylle ja lapset ottamaan vettä ihan itse. Jakkara on turvallinen sen keikkaamattomuuden vuoksi ja sitä on helppo siirrellä huoneesta toiseen.

Tutustu laajaan valikomaamme ja löydä juuri sinun keittiöön sopivat tuotteet.

seinälaatikot keittiöön