Koko kässämessujen ajan kaikki puulaatikot -20%

Sunnuntaina seinälaatikot

Sunnuntaina Uutuudet Rima ja TammiBoxserie -20%

Alekoodi: kässämessut

Lukuisten yhteydenottojen myötä päätettiin jatkaa kaikkien penkkien alekoodia vielä tämän sunnuntain.

Kaikki penkit siis vielä tänään -20% alekoodilla: kässämessut

Alennus lasketaan kassalla

Kässämessuilla menossa mukana myös Laatikkokauppa

Kässämessut netissä on Suomen suurin ja ensimmäinen messutapahtuma verkossa, koska kaikki kevään messut on peruttu ja monien käsityöyrittäjien tulo on näiden varassa.

Laatikkokauppa ottaa osaa messuihin ja tuo myyntiin myös puupuhtaat valmiit laatikot itsemaalareille sekä Tee itse paketit kotona lastenkin kanssa puuhasteluun.

Ja koska teemme kaiken käsityönä, saat messujen ajan puulaatikoista 20% alennuksen koodilla kässämessut.

Messujen ajan on muutakin messutarjousta tiedossa, joten laitathan heti joko Facebooksivut tai Instagramin seurantaan, tiedotamme myös messutarjouksissa siellä.

Lisätietoa Kässämessuista

Messujen kaupankäynti tehdään yritysten omissa verkkokaupossa tai jos sitä ei ole, löydät ryhmästä yrityksen tavan sitä tehdä. Nyt on todellinen mahdollisuus auttaa meitä pieniä  käsityöyrittäjiä

Messusivustolla esitellään messuosallistujat -> www.kassamessutnetissa.fi

Liity FB ryhmään, siellä on 500 näytteilleasettajaa, ns messuareena- >Kässämessut netissä Facebook- ryhmä

Kässämessujen facebooksivuilla ohjelmaa, työnäytöksiä, haastatteluja ja tietty yritysesittelyt -> Kässämessut netissä Facebooksivu

Tervetuloa mukaan messuille!

Tuntuuko siltä, että nyt voisi vaikka hakata vasaralla jotakin?

Tästä siihen apuja! Tee- itse puulaatikkosetit, mukana kaikki tarvikkeet, tarvitset vain vasaran.

 Päätimme helpottaa monien arkea kotona ja tehtiin teille valmiiksi palikoita, joista voi tehdä vaikkapa erittäin toimivan kenkähyllyn eteiseen tai lelulaatikot lapsille. Kurkkaa samalla varaston hyllyjä, voisiko siellä vähän järjestellä?Pakettien kaikki laatikot ovat samaa leveyttä 30cm, joten näitä on helppo yhdistellä. Valikoimassa on siten hyllyhin sopivia, tarjottimeksi tai legolaatikoiksi mainiota tai lattille lelulaatikoiksi.Tästä esimerkiksi hyvää puuhaa lasten kanssa ja lelut laatikkoon! Mukana tulee ohje, palikat, liima, naulat sekä hiomapaperia.

Vain Sunnuntaina RIMA senkit, Tamminen moduulihyllystö Tammi BoxSerie sekä seinälaatikot alekoodilla: kässämessut

Alennus lasketaan kassalla

Katso tästä lisää tuotteista

RIMA senkki

RIMA senkit

Seinälaatikot

Seinälaatikot

Meiltä saa nyt myös melkein kaikki malliston puulaatikot käsittelemättöminä, koska ihmiset tuntuntuvat nyt kaipaavan kotiin hyödyllistä tekemistä. Suursuosikit lähtölaatikot, keittiölaatikot sekä vaikkapa yöpöytälaatikot. Inspiroidu maalaamaan itse, päällystä kankaalla tai tapetilla. Anna lasten piirtää ja lakkaa päälle tai nauti puhtaasta puun tuoksusta.

Jos haluat valmiit tuotteet sehän käy. Tässä valmiit maalatut puulatikot ja ihan joka ikiseen kodin tarpeeseen. Nyt näistä siis alekoodilla: kässämessut saat hinnasta pois -20%